Informatívny výsluch rodičov – čo znamená Cochemský model?

Viacerí klienti sa nás pýtajú, kedy a prečo je v ich právnej veci nariadený Informatívny výsluch rodičov ešte pred prvým pojednávaním? Od čoho sa to odvíja a či je to pre ich vec prospešné?  Čo je cieľom informatívneho výsluchu rodičov? Cieľom informatívneho výsluchu rodičov pred prvým pojednávaním (tzv. Cochemský model) je, aby sa rodičia dohodli na úprave výkonu [] The post Informatívny výsluch rodičov – čo znamená Cochemský model? appeared first on Advokátska kancelária Absolonová Kornhauser.

prejsť na článok

Darček pre rodičov

Haľadáte jedinečný darček pre ženu? Darujte tabuľku s textom podľa vašich predstáv. The post Darček pre rodičov appeared first on estateunion.sk.

prejsť na článok

Peugeot už ukázal aj nový model 5008, ponúkne rôzne druhy pohonu

Francúzska automobilka Peugeot len nedávno predstavila model 3008, ktorý sa stal elektrickým nasledovníkom rovnomenného SUV.

prejsť na článok

Police na kvety: Ako si vybrať ideálny model

Police na kvety: Ako si vybrať ideálny model. Police na kvety sú praktickým a štýlovým doplnkom pre akýkoľvek interiér. Poskytujú ideálne miesto pre umiestnenie kvetinových hrncov a zároveň vytvárajú atraktívny vizuálny element. Vďaka širokému sortimentu

prejsť na článok

Tesla Model Y (2024): Tesla prekopala ceny. Toľkoto stojí dnes

Tesla občas mení ceny svojich elektromobilov naprieč rôznymi trhmi. Takto dnes vyzerá cena Tesla Model Y pre Slovensko. The post Tesla Model Y (2024): Tesla prekopala ceny. Toľkoto stojí dnes appeared first on MojElektromobil.sk.

prejsť na článok

Trampki Vans Authentic uniseks - czarne

Model Authentic, powstały w 1966 roku w Kalifornii, reprezentuje świadectwo oryginalnego dziedzictwa Vans. Kultowy model z klasycznym sznurowaniem i niską cholewką z płótna. Metalowe oczka oraz zewnętrzna podeszwa o strukturze wafla.

prejsť na článok