Ilúzia Dr. Angry a Mr. Smile

Ilúzia Dr. Angry a Mr. Smile Na obrázku môžete vidieť dve tváre. Jedna je nahnevaná (vľavo) a druhá je pokojná The post Ilúzia Dr. Angry a Mr. Smile appeared first on Dom ilúzií.

prejsť na článok

Vasarelyho ilúzia

Vasarelyho ilúzia Vidíte na obrázku biele X-ko? V skutočnosti tam žiadne nie je. Ako to funguje? Ilúzia sa objavuje na The post Vasarelyho ilúzia appeared first on Dom ilúzií.

prejsť na článok

Niniova ilúzia

Niniova ilúzia Predošlé Ďalšie Optická ilúzia bola vytvorená francúzskym vedcom Jacquesom Niniom. Prvýkrát ju podrobne opísal v roku 2000. Ako The post Niniova ilúzia appeared first on Dom ilúzií.

prejsť na článok

Ilúzia slepého zakrivenia

Ilúzia slepého zakrivenia Pozrite sa na obrázok. Niektoré čiary uvidíte zvlnené a iné zase zubaté. Potom sa pozrite do ľavého The post Ilúzia slepého zakrivenia appeared first on Dom ilúzií.

prejsť na článok

Skreslené ilúzie

Heringova ilúzia Sú červené čiary rovnobežné? Ilúzia bola objavená nemeckým fyziológom Ewaldom Heringom v roku 1861. Ako to funguje? Existuje The post Skreslené ilúzie appeared first on Dom ilúzií.

prejsť na článok

Chromebook Tab 10 review

Bring to the table win-win survival strategies to ensure proactive domination. At the end of the day, going forward, a new normal that has evolved from generation X is on the runway heading towards a streamlined cloud solution. When a cat is frightened,

prejsť na článok