Idiotské heslo

Muž príde domov z banky a kričí na manželku: - Pol dňa som strávil na polícii! Také idiotské heslo Peniaze alebo život! si si mohla vymyslieť iba ty!

prejsť na článok

Rovnaké heslo

Do prístavu pláva loď, na móle stojí Čukča a kričí: - Heesloóó! - Choď do riti! A Čukča si len tak pre seba povie: - To je zaujímavé, koľko rokov tu už bývam a heslo je stále rovnaké.

prejsť na článok

Zmenili mu heslo

Počítačový maniak hovorí kamarátom: - Prídem domov, pozerám, v posteli leží moja žena úplne nahá a ešte k tomu s cudzím chlapom. Pozerali na mňa a pohľad ich očí bol taký posmešný, až ma zamrazilo. Zmocnila sa ma strašná predtucha. Bežím k počítaču a naoz

prejsť na článok

Chránené heslom: Fungovanie klimatizácie a jej typy

Obsah je chránený heslom. Pre zobrazenie zadajte vaše heslo: Heslo: The post Chránené heslom: Fungovanie klimatizácie a jej typy first appeared on Domáce klimatizácie - www.klimeko.sk.

prejsť na článok

Chránené heslom: Vyvrátenie mýtov o klimatizačných jednotkách

Obsah je chránený heslom. Pre zobrazenie zadajte vaše heslo: Heslo: The post Chránené heslom: Vyvrátenie mýtov o klimatizačných jednotkách first appeared on Domáce klimatizácie - www.klimeko.sk.

prejsť na článok

Chránené heslom: Päť typov ako si vybrať tepelné čerpadlo pre váš rodinný dom

Obsah je chránený heslom. Pre zobrazenie zadajte vaše heslo: Heslo: The post Chránené heslom: Päť typov ako si vybrať tepelné čerpadlo pre váš rodinný dom first appeared on Domáce klimatizácie - www.klimeko.sk.

prejsť na článok