IBX ošetrujúci systém

Systém IBX sa skladá z dvoch patentovaných zložiek – IBX a IBX Repair. Tento dvojfázový systém je absolútnou a jedinečnou novinkou na trhu. Je špeciálne vyvinutý pre: ochranu nechtového lôžka nielen pre ženy ale aj pre mužov zaistenie správnej väzby medzi nechtovým lôžkom a lakmi na nechty (gél laky a gélovú modeláciu) liečbu poškodeného, slabého nechtu, ktorý sa štiepi alebo je po úraze vyrovnanie nerovností a praskliniek na nechtoch, čím sa nechet stáva hladkým k obnove nechtov u zákazničiek, ktoré si nechty okusávali podporu správneho rastu zdravého nechtu Pre kvalitný výsledok ošetrenia nechtov je vhodné absolvovať ďalšie aplikácie IBX systému a to najskôr po 7-10 dňoch od poslednej aplikácie. Budete prekvapení ako rýchlo a presne systém IBX pôsobí! Príspevok IBX ošetrujúci systém zobrazený najskôr Gélové nechty Košice, nechtové štúdio a manikúra v Košiciach.

prejsť na článok

Endokanabinoidný systém

Endokanabinoidný systém alebo ESC je komplexný systém bunkovej signalizácie, ktorý začiatkom 90. rokov identifikovali vedci skúmajúci veľmi známy kanabinoid THC. Kanabinoidy sú zlúčeniny nachádzajúce sa v rastline konope.

prejsť na článok

Online GPS monitorovací systém TSSmonitoring

Online GPS monitorovací systém TSSmonitoringDOMOVSKÁ STRÁNKAČlánky Moderný, čistý dizajn a nové užitočné funkcie. Týmito slovami môžeme charakterizovať nový monitorovací systém TSSmonitoring, ktorý sme pripravili pre našich zákazníkov. Naši obchodní manaž

prejsť na článok

SK doména přechází na nový systém

Správce národní domény SK-NIC, a. s., spouští nový systém a zavádí nová pravidla. Termín startu byl stanoven na 1. 9. 2017.

prejsť na článok

Ako namontovať závesný systém do kuchyne fotonávod

Kúpili ste si závesný systém do kuchyne a neviete, ako ho namontovať? V tomto názornom fotonávode vám ukážeme, ako na to: Závesný systém: závesná tyč do kuchyne, úchytky, koncovky, závesné háčiky. Najskôr si vyvŕtame do steny diery na hmoždinky, ktoré d

prejsť na článok

Nový systém změn u domény EU

Dne 21.11. 2012 bude spuštěn nový systém změn u domény EU.

prejsť na článok