ℹ️ZMĚNA OTEVÍRACÍ DOBY

Od 1. 11. měníme otevírací dobu našeho showroomu: ► Pondělí 8:30 - 16:00 ► Úterý 8:30 - 17:00 ► Středa 8:30 - 16:00 ► Čtvrtek 8:30 - 17:00 ► Pátek 8:30 - 15:30

prejsť na článok

Open Agile Architecture

Štandard prináša odpovede na výzvy dnešnej doby charakterizovanej dvoma slovami: rýchlo a zbesilo. Áno, aj v tejto dobe je možné a nevyhnutné architektúru plánovať. Príspevok Open Agile Architecture je zobrazený ako prvý na .

prejsť na článok

Kedy je možné prevziať alebo vrátiť vozidlo?

Pri rezervácii vozidla je možné určiť si ľubovolný čas prevzatia prípadne vrátenia vozidla. Naša autopožičovňa sa prispôsobí Vaším potrebám zabezpečíme Vám vozidlo tak, ako Vám to vyhovuje. Počas pracovnej doby je možné využiť naše telefónne linky, mimo

prejsť na článok

Krémový syr s hľuzovkou

Pr sady: 125 g kr mov ho syra (napr. Philadelphia ) Počet porci : 2 75 g kysl smotana Čas pr pravy: 10 min t 1ČL hľuzovkov ho oleja paž tka chlieb alebo pečivo Postup: Kr mov syr vyklop me do n doby, prid me kysl smotanu a v etko spolu premie ame. Paž

prejsť na článok

Rybie filety s čiernou hľuzovkou

Pr sady: 4 kusy rybie filety ( morsk vlk ,pražma ) Počet porci : 4 2ČL hľuzovky na pl tky Čas pr pravy: 30 min t 200ml smotana na ľahanie 40g maslo 100ml such biele v no 50ml olivov olej s pr chuťou čiernej hľuzovky soľ, čierne drven korenie Postup:

prejsť na článok