Hravé športovanie v ŠKD – 4. aktivita

Hravé športovanie v ŠKD – 4. aktivitaŠtvrté „Hravé športovanie“ v tomto mesiaci bolo zameraná na všeobecné aktivity zamerané na rozvoj rýchlosti, pozornosti, pohotovosti a koordinácie pohybov.

prejsť na článok

Hravé športovanie – 3. aktivita

Hravé športovanie – 3. aktivitaTretia aktivita, ktorú si deti užili v rámci hravého športovania, bola zameraná na rozvoj dôvery a spolupráce.

prejsť na článok

Hravé športovanie – 6.aktivita

Hravé športovanie – 6.aktivitaV šiestej aktivite si deti do sýtosti zasúťažili v štafetovom behu, naháňačkách a najmä v pohybovej hre Kameň, papier, nožnice na frekvenčnom rebríku.

prejsť na článok

Hravé športovanie – 5. aktivita

Hravé športovanie – 5. aktivitaV novembri sa v Hravom športovaní zameriame na rozvoj frekvenčných schopností. V piatej aktivite boli pohybové hry nesúťažné, ale deti pri nich zažili veľa zábavy.

prejsť na článok

Hravé športovanie v ŠKD – druhá aktivita

Hravé športovanie v ŠKD – druhá aktivitaPohybové hry v druhej aktivite boli zamerané na rozvoj rýchlosti, obratnosti a taktiky.

prejsť na článok

Hravé športovanie – 7. aktivita

Hravé športovanie – 7. aktivitaCvičenie v 7. aktivite bolo zamerané na všestranné aktivity v telocvični. Deti mali postavenú prekážkovú dráhu s využitím molitanového náradia. Pri jej zdolávaní si deti nielen zašportovali, ale najmä zažili kopec zábavy.

prejsť na článok