Požadovaná stránka neexistuje

Hravé športovanie v ŠKD – 4. aktivita

Hravé športovanie v ŠKD – 4. aktivitaŠtvrté „Hravé športovanie“ v tomto mesiaci bolo zameraná na všeobecné aktivity zamerané na rozvoj rýchlosti, pozornosti, pohotovosti a koordinácie pohybov.

prejsť na článok

Mama a dieťa v tráve

Typ dreva: Lipa Mama a dieťa v tráve The post Mama a dieťa v tráve appeared first on MBREZBY | Michal Bartek | Drevorezby a ručne vyrobené výrobky.

prejsť na článok

Hravé športovanie

Hravé športovanieV školskom roku 2022/2023 realizujeme v ŠKD Motýlik projekt Hravé športovanie - "S nami sa budeš len športovo hrať". Hlavným cieľom projektu je ponúknuť deťom zmysluplne využiteľnú voľno-časovú pohybovú aktivitu. Deti športujú hravou fo

prejsť na článok

Hravé športovanie 12

Hravé športovanie v školskom klube detí v januári s netradičným cvičením a hrami na tréningovom vozíku.

prejsť na článok

Neberme deťom ich hravosť! 7 dôkazov toho, že deti sú hravé

Deti sú hravé a nemali by sme na to zabúdať a to ani vtedy, keď niečo vyparatia. Treba ich mať proste na očiach a dať na The post Neberme deťom ich hravosť! 7 dôkazov toho, že deti sú hravé appeared first on Lajt.sk.

prejsť na článok

Hravé športovanie – 6.aktivita

Hravé športovanie – 6.aktivitaV šiestej aktivite si deti do sýtosti zasúťažili v štafetovom behu, naháňačkách a najmä v pohybovej hre Kameň, papier, nožnice na frekvenčnom rebríku.

prejsť na článok

Hravé športovanie 16

Hravé športovanie 16Posledný marcový týždeň sme sa v ŠKD Motýlik v Hravom športovaní zamerali na rozvoj rýchlosti, obratnosti s využitím lôpt. Deti sa najviac pobavili pri cirkusovej rozcvičke.

prejsť na článok

Hravé športovanie 13

Hravé športovanie 13Hravé športovanie v školskom klube detí- tentoraz sme vyskúšali štafety so žinenkami.

prejsť na článok

Hravé športovanie – 5. aktivita

Hravé športovanie – 5. aktivitaV novembri sa v Hravom športovaní zameriame na rozvoj frekvenčných schopností. V piatej aktivite boli pohybové hry nesúťažné, ale deti pri nich zažili veľa zábavy.

prejsť na článok

Hravé športovanie v ŠKD – druhá aktivita

Hravé športovanie v ŠKD – druhá aktivitaPohybové hry v druhej aktivite boli zamerané na rozvoj rýchlosti, obratnosti a taktiky.

prejsť na článok