Hotel International****, Veľká Lomnica

Základné informácieBezplavková zóna:sauny áno, bazény nieVstupné:9€ / 1 hod (PO-ŠTV) 10€ / 1 hod (PIA-NE)Otváracie hodiny:15:00 22:00Web:https://international.skSkutočne som sa potešil ďalšiemu objavu, ktorý je cenovo prístupný a otvorený do 22:00. Ide o Hotel International, pri golfovom areáli vo Veľkej Lomnici. Lokalita tiež super, hneď pri hlavnom ťahu z lyžovačky v Tatranskej Lomnici Cenník je len na 1 hodinu, takže to ide lineárne, za každú začatú hodinu. Navyše k hodine máte 20 minút na prezlečenie a sprchu, takže ak si to rozumne zadelíte, máte k dispozícii cca hodinu aj desať minút.Prišli sme ako vždy, na blind bez objednania, ale nebol to vôbec problém. Až sa sem vyberiete, nezabudnite si plavky, do bazénov ich budete potrebovať. Plachtu s uterákom dostanete.V hale s bazénom a prvou vírivkou je cez presklenie nádherný výhľad na Tatry. Samozrejme, v závislosti od času a počasia Najmä v chladnejšom období padne vhod aj vonkajší bazén s teplou vodou a prvkami vírivky. Hneď vedľa je aj jazierko, ale len okrasné.Toto bola bazénová, a teda plavková časť. Saunová zóna je oddelená a tá už je bezplavková. Nájdete v nej tri základné sauny: suchú fínsku, parnú a infrasaunu.Okrem toho je tu ďalšia vírivka, v rámci oddychovej zóny aj vyhrievané lehátka.Našťastie, nechýba ochladzovací bazén. Ten je vonku a od vonkajšieho bazéna je oddelený stenou, takže pri ochladzovaní máte súkromie. Jazierko pri vonkajšom bazéne, žiaľ, nie je určené na ochladzovanie (ako napr. jazierko v Permone).Osobne sa mi tu veľmi páčilo, z troch dôvodov: -fajn cena (síce na tri hodiny už je to dosť drahé, ale mne osobne hodina, resp 1:10 na saunovanie postačuje: 2x fínska, oddych, chvíľu v parnej a bazén/vírivka) -super lokalita (výhľad na Tatry) -vo wellnesse mi nič nechýbalo a zároveň som sa tam cítil naozaj príjemne, páčilo sa mi doladenie (obklady, farby, doplnky) Za zmienku stojí aj fakt, že otvorené je do 22:00. Keď sme tu boli my (nedeľa večer), vôbec nebolo plno. Ale to je asi individuálne, ako sa podarí vychytať. Odporúčame!Zdroj obrázkov: https://www.international.sk/rs/12/galeria/#wellnessPríspevok Hotel International****, Veľká Lomnica zobrazený najskôr .

prejsť na článok

Hotel Lomnica****, Tatranská Lomnica

Základné informácieBezplavková zóna:veľmi sa nedodržiavaVstupné:17€ / 3 hod (08:00 14:00, UT-PIA) 25€ / 3 hodOtváracie hodiny:PO: 14:00 21:00 UT-NE: 08:00 21:00Web:https://hotellomnica.skĽudom navštevujúcim Tatry asi rozprávkový Hotel Lomnica**** preds

prejsť na článok

Successful Teams – International And Remote

What is important for international and remote teams? What should you pay attention to?

prejsť na článok

Mercuri International medzi TOP20 globálnymi sales consulting spoločnosťami za rok 2020

Mercuri International opakovane patrí medzi 20 najlepších globálnych konzultačných spoločností v oblasti predaja za rok 2020. Spoločnosť Mercuri International bola opäť prostredníctvom

prejsť na článok

29.4.2022 Joga wellness víkend, hotel Pod Lipou

Príďte si spolu s nami užiť wellness víkend plný pohybu a zároveň relaxu v krásnom prostredí len kúsok od Bratislavy. AHA, čo všetko zažijete :-) The post 29.4.2022 Joga wellness víkend, hotel Pod Lipou appeared first on Joga pre vás.

prejsť na článok

20.5.2022 Joga wellness víkend, hotel PANORAMA****

Príďte si spolu s nami užiť joga wellness víkend v krásnom prostredí známeho slovenského kúpeľného mestečka Trenčianske Teplice. The post 20.5.2022 Joga wellness víkend, hotel PANORAMA**** appeared first on Joga pre vás.

prejsť na článok