Hľadáte prípravok na posilnenie imunity a utlmenie efektu chemoterapie?

Rastlina, ktorá je na našom území známa aj ako Mačací pazúr, pochádza z pohoria Andy kde o jej pozitívnych účinkoch na zdravie vedeli už Inkovia. Je to rastlina pripomínajúca liany, ktorá sa drobnými výhonkami prichytáva na svoje okolie. Práve podľa týchto výhonkov je pomenovaná. Liečivé látky sú uložené hlavne v kôre, ktorá sa suší, drví a následne používa napríklad na prípravu čaju alebo sa pridáva do tabliet. Má množstvo pozitívnych účinkov, o ktorých si teraz v skratke niečo povieme a možno sa rozhodnete tento prírodný produkt a výživový doplnok zaradiť do svojej životosprávy aj vy. Zdraví indiáni Pôvodní obyvatelia Južnej Ameriky objavili liečivé účinky tejto rastliny vďaka tomu, že ju začali žuť. Takto z nej prijímali zdraviu prospešné látky, ktoré sa neskôr prejavovali na ich celkovom zdravotnom stave. Pri osídľovaní ich územia si prisťahovalci všimli, že domorodci nepoznajú choroby a o rakovine ani len netušili. Kvôli tomu sa táto rastlina poslala na vedecké výskumy, ktoré preukázali jej liečivé účinky. Vďaka tomu ich dnes môžeme využívať vo forme výživových doplnkov v dokonale spracovanej a čistej forme. Ako vám pomôže Vilcacora? Najčastejšie ľudia užívajú tablety s obsahom tejto rastliny ako prevenciu proti chorobám. Jej účinky dokážu posilniť imunitu, čo pomáha najmä ľuďom, ktorí bývajú často chorí. Ďalší a možno oveľa dôležitejší účinok pomáha onkologickým pacientom po celom svete. Keďže VILCACORA obsahuje látku izopteropodín posilňujúcu imunitu a vzácne alkaloidy, dokáže utlmiť efekt chemoterapie na organizmus. To je veľkým pozitívom, keďže to ľuďom s rakovinou môže život výrazne spríjemniť. Tiež nájdete medzi jej účinkami zlepšenie kožných problémov ako je akné, udržiavanie zdravého kardiovaskulárneho systému, ale aj pomoc pri ochoreniach dýchacích ciest. Ak teda chcete Mačací pazúr vyskúšať, nemusíte ho žuť ani vyhľadávať v prírode, stačí zájsť na e-shop a kúpiť si jedno balenie tabliet, ktoré v sebe obsahujú sušenú mletú vnútornú kôru Vilcacora a plnidlá sorbifol, stearan, fosforečnan vápenatý a mikrokyštalickú celulózu. Najpraktickejší spôsob užívania, ktorý sa dá spestriť aj prípravou čaju z tejto vzácnej rastliny. Vilcacora nemá evidované žiadne vedľajšie účinky, takže sa nemusíte báť jej užívania. Vždy si ale pozorne prečítajte príbaľový leták a všetky informácie v ňom preštudujte. Ide o voľnopredajný výživový doplnok, ktorý vám výrobca odporúča užívať v množstve maximálne 3 tablety denne. Nie je určený tehotným a dojčiacim ženám, deťom a rovnako ani ľudom po transplantácii. The post Hľadáte prípravok na posilnenie imunity a utlmenie efektu chemoterapie? appeared first on Brans.sk.

prejsť na článok

Posilnenie imunity u detí

Posilnenie imunity u detí je medzi rodičmi obrovská téma. Veď každý milujúcí rodič si zo všetkého najviac na svete praje, aby jeho dieťa bolo zdravé a šťastné. Pretože kde je zdravie, tam môže byť aj šťastie.

prejsť na článok

Vitamíny na posilnenie imunity (s overenými účinkami)

Imunitný systém je súhrnom širokej škály procesov, ktoré chránia naše zdravie. V nasledujúcom článku sa dozviete nielen to, čo vlastne imunitný systém je, ale predovšetkým spoznáte účinné a vedecky podložené vitamíny na posilnenie imunity s ich účinkami a

prejsť na článok

Hľadáte výhodnú cenovú ponuku?

Budujete, prerábate alebo už zariaďujete svoju nehnuteľnosť? Stačí ak... The post Hľadáte výhodnú cenovú ponuku? appeared first on Stavba a bývanie.

prejsť na článok

Akcia prípravok na bezkontakné umývanie automobilov

Vážený návštevník! Kúpou 24kg balenia prípravku na bezkontakné umývanie automobilov FORCHEM ALADDIN, Vám teraz grátis pošleme darček, autošampón na ručné umývanie automobilov FORCHEM SHAMPOO LUX (1kg). #button_1.ep_butto

prejsť na článok

Prípravok na chudnutie

Hľadám 20 ľudí s napísaným závetom na vyskúšanie môjho prípravku na chudnutie.

prejsť na článok