Hľadáme obchodného zástupcu do nášho vydavateľstva

Máme zaujimavú prácu. Možno práve pre teba. Hľadáš zaujímavú a tvorivú prácu? Si vytrvalý / á, aktívny/ -a, a chceš sa pri práci vzdelávať? Do nášho tímu v Bratislave hľadáme obchodného zástupcu, zástupkyňu pre naše tituly a online projekty. BZ 01/23 Bližšie informácie na [email protected] The post Hľadáme obchodného zástupcu do nášho vydavateľstva appeared first on bedekerzdravia.sk.

prejsť na článok

Obchodný zástupca pre rastlinnú protektívnu chémiu

Pozícia je vhodná pre šikovného obchodného zástupcu, ktorý má skúsenosti s predajom v oblasti rastlinnej výroby (protektívna chémia, hnojivá,...).

prejsť na článok

Reprezentant značky pre exkluzívne kuchynské a kúpeľnové štúdiá

▪ Pozícia je vhodná pre šikovného obchodného zástupcu, ktorý má estetické cítenie, pozitívny vzťah k dizajnu a je pre neho zaujímavé pracovať pre firmu s luxusným produktom.

prejsť na článok

Obchodný zástupca (Skladník)

Pozícia je vhodná pre obchodného zástupcu aktívneho v regióne Nové Zámky, so skúsenosťami v predaji stredne rýchlo obrátkového tovaru, s praxou v sklade, ktorý má ambíciu stať sa časom Vedúcim pobočky veľkoobchodu s papierom a písacími potrebami.

prejsť na článok

Hľadáme dobrovoľníkov

Priatelia, kolegovia,konflikt na Ukrajine stále pretrváva a preto aj našou snahou pomôcť čo najväčšiemu počtu ľudí, ktorí našu pomoc potrebujú. Z tohoto dôvodu stále hľadáme ďalšie posily do nášho teamu. V prípade že by  niekto z Vás  chcel pomôcť  ako do

prejsť na článok