Hľadáme kolegu do svojho tímu

Vzhľadom k blížiacim sa zmenám, ktoré nám prináša novela zákona o používaní elektronických registračných pokladníc prichádza obrovská výzva. Aby sme dokázali k spokojnosti a na čas uspokojiť požiadavky všetkých našich zákazníkov, chceme posilniť náš tím. Voľná pracovná pozícia: Servisný technik Požiadavky: základná orientácia v informačných technológiáchtechnická zručnosťvodičský preukazprozákaznicka orientáciasamostatnosť Pracovná náplň: inštalácia, konfigurácia a servis PCinštalácia, servis fiskálnych zariadení tlačiarne, erpinštalácia, konfigurácia príslušenstvavýjazdy k zákazníkomtechnická podpora pre zákazníkov V prípade záujmu prosíme o zaslanie vášho životopisu mailom na [email protected], bližšie informácie na telefónnom čísle +421 940 800008. The post Hľadáme kolegu do svojho tímu appeared first on AMIKOL.

prejsť na článok

Hospic ponúka pracovné miesto: HR manažér - personalista

Hľadáme novú/nového kolegyňu/kolegu, ktorá/ý sa stane súčasťou nášho tímu v Hospici Milosrdných sestier v Trenčíne. Náplňou práce je zaistenie komplexných personálnych služieb - nábor, školenie, rozvoj zamestnancov, spracovanie personálnej a čiastočne aj

prejsť na článok

Hľadáme fyzioterapeuta a logoterapeuta

Si fyzioterapeut-ka alebo logo terapeut-ka a chcel-a by si prostredníctvom dobrovoľníckej činnosti v Hospici Milosrdných sestier v Trenčíne darovať pacientom kus zo svojho času a zručnosti?

prejsť na článok

Stážistický program

Pridajte sa do tímu! Stážistický program Bratislava na

prejsť na článok

Hospic ponúka pracovné miesto: OŠETROVATEĽ-KA

Hospic Milosrdných sestier v Trenčíne príjme do svojho tímu nového človeka - OŠETROVATEĽKU - OŠETROVATEĽA.

prejsť na článok

Hospic ponúka pracovné miesto: SOCIÁLNA pracovníčka, pracovník

Hospic Milosrdných sestier v Trenčíne príjme do svojho tímu nového človeka - sociálnu pracovníčku, sociálneho pracovníka.

prejsť na článok