Herec asi prezradil to, čo nemal: Toto nás čaká v seriáli Dunaj, k vašim službám?

Herec zo seri lu Dunaj, k va im slub m na Instagrame asi omylom prezradil to, o nemal. Toto o p r ast uvid me na telev znych obrazovk ch? Postrehol a zverejnil to port l Pluska. Seri l Dunaj, k va im slub m sa po kr tkej zimnej pauze vr til na na e telev zne obrazovky v janu ri. Odvtedy sa tam v ak neust le deje nieo zauj mav , o urite neraz vyrazilo dych aj tebe. Toto asi uvid me v seri li Dunaj, k va im slub m Okrem prekvapiv ho v voja situ ci , ktor div ci aj v koment roch na soci lnych sieach pre vaj spolone s postavami, sa v seri li objavuj aj nov tv re. Jednou z nich je fe n herec Peter Pecha, ktor sa pomaly st va nov m slovensk m s*sxymbolom. No v seri li hr Michala, seminaristu alebo teda kaza pred vysviackou, do ktor ho sa zamilovala Alenka. Zobrazi tento pr spevok na Instagrame Pr spevok, ktor zdiea Televizia Markiza (@tvmarkizaofficial) Pr ve on v ak teraz v stories na svojom Instagrame zverejnil nieo, o redakcii port lu Pluska hne udrelo do o . Peter natoil z kulisie nakr cania a zd sa, e pr chody nov ch tv r do seri lu Dunaj, k va im slub m e te ani zaleka neskonili. Na z beroch toti vidno u aj herca Adyho Hajdu, no to nie je v etko. Vo videu tie s aj al ie postavy, ktor si fan ikovia ob bili. Do kamery sa usmieva Eva a v pozad vidno aj Irenu s Petrom. Veda Petry Dubayovej v ak stoj Krist na Svarinsk alias Kl ra, ktor sa na konci tvrtej s rie vydala za Petra Kueru. V najnov ch astiach m eme vidie, ako spolu manelia zaali b va, a to v dome Petrov ch rodiov. Zd sa v ak, e onedlho posun svoj vzah o al level. Kl re toti na z beroch, ktor na Instagram pridal Peter Pecha a zaznamenal to port l Pluska, spod iat vyk ka vypukl bru ko a zd sa, e je tehotensk . Zobrazi tento pr spevok na Instagrame Pr spevok, ktor zdiea Marek Rozko (@marek_rozkos) Bud Peter s Kl rou v seri li Dunaj, k va im slub m u oskoro rodimi? Zdroj: Pluska The post Herec asi prezradil to, čo nemal: Toto nás čaká v seriáli Dunaj, k vašim službám? appeared first on OdZadu.

prejsť na článok

Prezradené tajomstvo

- Ty si prezradil to tajomstvo! - Neprezradil! - Akože nie? - Vymenil som ho za iné...

prejsť na článok

Nemal na to peniaze

- Prečo ten Dežo pije jeden pohár vína za druhým? - Ále, utiekla mu žena. - Veď to bolo už pred troma rokmi! - No áno, ale odvtedy ešte nemal na to peniaze.

prejsť na článok

Nestvrdne to

Na dedine učí matka dojiť svoju dcéru. Dievča sadne ku krave, chytí ju za vemená a čaká... Mama jej hovorí: - Len poťahuj, poťahuj, nečakaj, toto nestvrdne!

prejsť na článok

Očká

Vrchný priniesol hosťovi už desiate pivo a ten sa ho pýta: - Pán vrchný, máte očká? - K službám, hovorí ochotne vrchný. A hosť na to lakonicky: - Tak zamrkajte!

prejsť na článok

Aký release tenisiek nás čaká v najbližšie dni a týždne?

Aký release tenisiek nás čaká v najbližšie dni a týždne? cistenieobuvi.sk Aký release tenisiek nás čaká v najbližšie dni a týždne?

prejsť na článok