Hašišák a zlatá rybka

Mišo - hašišák chytá na brehu rieky ryby. Zrazu chytí zlatú rybku a tá sa mu ponúkne splniť tri želania: - Aké je tvoje prvé želanie? , pýta sa rybka. - Ubaľ mi jointa! , vraví Mišo. Zlatá rybka želanie splní, Mišo si zafajčí. - Aké je tvoje druhé želanie? - Ešte mi ubaľ jointa!

prejsť na článok

Blázon a zlatá rybka

Blázon chytí zlatú rybku. Rybka mu hovorí: - Splním ti jedno želanie! On na to: - Len sa neposer. A rybka za týždeň praskla.

prejsť na článok

Čarovný deduško

Chytí pán zlatú rybku a rybka ho prosí: - Keď ma pustíš, splním ti tri želania. On ju vypitvá a hovorí: - Máš smolu, rybka, ja som čarovný deduško.

prejsť na článok

Konferencia ZLATÁ KLEC 2022 v Prahe

Peak performance coaching a somatické markery na konferencii ZLATÁ KLEC 2022 Príspevok Konferencia ZLATÁ KLEC 2022 v Prahe zobrazený najskôr MentalCoach Ing. Radek Šefčík.

prejsť na článok

Úloha zlata vo vašom investičnom portfóliu

Zlato je už po stáročia symbolom bohatstva a prosperity, ale môže byť aj silným nástrojom slúžiacim k zlepešeniu finančnej gramotnosti a diverzifikácii investičného portfólia. Predostierame niekoľko kľúčových faktorov, vďaka ktorým je investovanie do zlat

prejsť na článok

Zlatá mamka

Mamka moja zlatá, mamka, mamička, tebe patrí táto prekrásna kytička. Nech ti povie každý lupienok aj kvet, že si mamička, môj celučičký svet.

prejsť na článok