Gobelínový Chenille obrus 1178 Dievčatko v parku

Gramáž: 435 g/m2 Zloženie: 45% Bavlna 35% Polyester 20% Akryl Návod na údržbu: Možno prať v práčke maximálne pri teplote 30°C. Výrobok sa nesmie bieliť. Nesmie sa sušiť v bubnovej práčke. Žehliť pri maximálnej teplote žehliacej plochy 110°C bez pary. Výrobok sa nesmie chemicky čistiť. Príspevok Gobelínový Chenille obrus 1178 Dievčatko v parku je zobrazený ako prvý na eDrozd.sk - Bytové doplnky a metrový textil.

prejsť na článok

Gobelínový Chenille obrus 1182 Pivonka biela

Gramáž: 435 g/m2 Zloženie: 45% Bavlna 35% Polyester 20% Akryl Návod na údržbu: Možno prať v práčke maximálne pri teplote 30°C. Výrobok sa nesmie bieliť. Nesmie sa sušiť v bubnovej práčke. Žehliť pri maximálnej teplote žehliacej plochy 110°C bez pary. Výr

prejsť na článok

Gobelínový vankúš 42x42cm Chenille ružový

Gramáž: 435 g/m2 Zloženie: 45% Bavlna 35% Polyester 20% Akryl Návod na údržbu: Možno prať v práčke maximálne pri teplote 30°C. Výrobok sa nesmie bieliť. Nesmie sa sušiť v sušičke prádla. Žehliť pri maximálnej teplote žehliacej plochy 110°C bez pary. Výro

prejsť na článok

Chceš žiť?

Sedemročné dievčatko skáče cez švihadlo. Príde k nemu chlapík s nožom v ruke a vraví: - Dievčatko, chceš žiť? - To ako s tebou, ty kretén?

prejsť na článok

Dievčatko pod stromček

- Miláčik, chcela by som pod stromček dievčatko. - Čo blázniš?! Veď by mu do očí napadalo ihličie!

prejsť na článok

Čokoládová figúrka

Príde dievčatko do cukrárne: - Prosila by som si jednu čokoládovú figúrku za desať korún. - A chceš chlapčeka alebo dievčatko? , pýta sa predavačka. - Chlapčeka, na tom je o kúsok čokolády viac.

prejsť na článok