GAZ je poklad se zabalenými listovými pery. Draží se uloženka z ukrajinských skladů

Předpokládám, že vojenský GAZ 69 bude budit velké emoce a rozvíří diskusi. Je to zcela nový, nikdy nepoužitý vůz získaný z vojenských skladů na Ukrajině v roce 2019 do soukromé sbírky v Česku. Takže vlastně v dnešní smutné době, kdy se tam do války musí bohužel nasadit prakticky veškerá technika, je to velký unikát, říká k jednomu z největších lákadel jarní aukce veteránů její pořadatel Pavel Kočí.

prejsť na článok

VOJNA na Ukrajine Deň šesťsto druhý (16. októbra 2023)

KYJEV/MOSKVA - Veliteľ ukrajinských pozemných síl Olexandr Syrskyj v pondelok uviedol, že Rusko sa v súčasnosti usiluje o prelomenie ukrajinských obranných línií v sektore medzi mestom Kupjansk a Lyman na severovýchode Ukrajiny.

prejsť na článok

POKLAD JESENNÝCH ŠKRIATKOV

V piatok, 12. októbra o 16.30 h sa v Centre voľného času v Zámockom parku Pezinok uskutoční podujatie pre rodiny s deťmi Poklad jesenných škriatkov.

prejsť na článok

Najlepšie balzamy na pery: TOP 7 produktov podľa recenzií a testov

The post Najlepšie balzamy na pery: TOP 7 produktov podľa recenzií a testov appeared first on Rankito.sk.

prejsť na článok

Rusko privítalo návrhy Číny, naďalej žiada uznanie anexie ukrajinských území

Ruské ministerstvo zahraničných vecí privítalo v piatok návrhy Pekingu zamerané na ukončenie vojny na Ukrajine a zároveň potvrdilo požiadavky Moskvy vrátane uznania svojej anexie ukrajinských území. Informovali o tom agentúry DPA a AFP. "Veľmi si ceníme

prejsť na článok

MIMORIADNY ONLINE Ukrajina čelila v noci zvýšenému počtu ruských dronových útokov

KYJEV/MOSKVA - Ukrajinské ministerstvo pre reintegráciu v piatok uviedlo, že Rusko zadržiava viac ako 3500 ukrajinských vojakov ako vojnových zajatcov. Informuje o tom agentúra DPA. Situáciu sledujeme ONLINE.

prejsť na článok