Galenos dermatoestetické centrum

Jarmočná 491701 HlohovecMobil: +421 949 188 640, +421 908 491 826E-mail: [email protected]: www.galenos.sk The post Galenos dermatoestetické centrum appeared first on Ivemedica.sk.

prejsť na článok

Orto Centrum

[Pozrite si galériu obrázkov na projektas.sk] ORTO CENTRUM KOLLÁROVA ULICA, MARTIN Popis:Objekt je novostavbou, pozostáva z dvoch nadzemných podlaží a jedného podzemného. V objekte sa nachádza predajňa ortoprotetických pomôcok a ambulancia. Riešili sme:

prejsť na článok

Očné Centrum

[Pozrite si galériu obrázkov na projektas.sk] OČNÉ CENTRUM ZELENÁ ULICA, MARTIN PRIEKOPA Popis:Objekt je novostavbou, pozostáva zo štyroch nadzemných podlaží. V objekte sa nachádza predajňa očnej optiky a ambulancie. Riešili sme: Zdravotechniku Vykuro

prejsť na článok

TRUCK CENTRUM MAN

[Pozrite si galériu obrázkov na projektas.sk] TRUCK CENTRUM MAN ROŽŇAVSKÁ UL, BRATISLAVA Popis:Objekt Truck Centra MAN je novostavbou. Pozostáva z trojpodlažnej administratívnej časti a časti autoservisu. Súčasťou stavby sú rozsiahle parkoviská s odlučo

prejsť na článok

Národné Lezecké Centrum

architekti : Ing. arch. Peter Šoltész, Ing. arch. Kristína Kováčová Príspevok Národné Lezecké Centrum zobrazený najskôr Architekt Žillina.

prejsť na článok