Funkcia Launch rýchla inštalácia pre zasadačky

V dňešnom post-pandemickom svete hrajú AV technológié významnú úlohu. Aj keď sa väčšina zamestnancov vrátila do kancelárií, niektorí zamestnanci kombinujú benefity home office a práce v kancelárii. Tento trend viedol k nárastu používania UC (unified communications) systémov. Zamestnávatelia preto potrebujú zaistiť funkčný, spoľahlivý a jednoduchý systém videokonferencie, aby zaručili dobrú komunikáciu naprieč platformami, ktoré ich zamestnanci využívajú. Snažíme sa preto vytvoriť vysoko kvalitné videokonferenčné riešenia pre zasadačky všetkých typov a veľkostí. Od malých huddle roomov, cez stredné až po veľké konferenčné miestnosti. Riešenia, ktoré budú jednoduché na inštaláciu aj pre zamestnancov a nebude potrebné vyťažovať IT oddelenie. Vitajte v Biamp Launch 2.0 Technológia Launch 2.0 pomôže nájsť všetky pripojené zariadenia, nastaví ich a automaticky zmeria zvukové parametre miestnosti. Následne sa zariadenie optimálne nastaví tak, aby dosahovalo čo najlepšie zvukové výsledky. Toto všetko sa udeje stlačením jediného tlačidla Launch na zariadení. Táto funkcia umožňuje akémukoľvek zamestnancovi profesionálne nainštalovať a zoptimalizovať konferenčnú miestnosť v priebehu pár minút. Na to, na čo ste predtým potrebovali zložité meracie prístroje a výpočty, robí teraz zariadenie za vás. Launch zmeria zvukovú charakteristiku miestnosti a následne aplikuje signálový procesing, AEC (acoustic echo cancellation), nastaví parametre reproduktorov a spustí funkciu Noise reduction. Následne z tohto procesu vytvorí detailný report aby ste videli, ako bola miestnosť optimalizovaná. Report ukazuje zvukový výsledok pred a po optimalizácií. Funkcia Launch je podporovaná aj revolučnými mikrofónmi Parlé. Ďalej túto funkciu nájdete v maticiach TesiraForté X, Devio SCX a aj nových Parlé konferenčných Audio a Video baroch. Launch je certifikovaný pre Microsoft Teams! S funkciou Launch 2.0 sme mohli priniesť úplne prvý automatický systém, ktorý bol certifikovaný pre Microsoft Teams. Spoznajte riešenia s funkciou Launch 2.0 Parlé ABC 2500 Konferenčný Audio Bar Parlé VBC 2500 Konferenčný Video Bar Devio SCX 400 Devio SCX 800 TesiraFORTÉ X 400 TesiraFORTÉ X 800 TesiraFORTÉ X 1600 Kde si môžete Biamp kúpiť? Na Slovensku je distribútorom Proeling s.r.o. Nájdete ich na stránke www.proeling.sk Pozrieť e-shop Proeling.sk The post Funkcia Launch rýchla inštalácia pre zasadačky appeared first on Biamp.

prejsť na článok

Nie je inštalácia ako inštalácia - Inštalácia klimatizácie

Prečo je kvalita inštalácie tak dôležitá? Viac ako 90% technických problémov je spôsobená zlým návrhom zariadenia, pri doprave alebo nekvalitnej inštalácii. Nekvalitná montáž môže negatívne ovplyvniť životnosť zariadenia a jeho účinnosť...

prejsť na článok

Výroba a inštalácia 3D steny

Výroba a inštalácia 3D steny SPA & AQUAPARK Turčianske TeplicePodľa požiadaviek zákazníka vieme zrealizovať aj 3D steny v akýchkoľvek rozmeroch.Ak by ste mali záujem o výrobu 3D steny neváhajte nás kontaktovať. The post Výro

prejsť na článok

Rýchla výstavba

Začíname na jeseň 2022 s plným vedomím reálnych cien práce a materiálov na trhu. Príspevok Rýchla výstavba je zobrazený ako prvý na Podvysoká.

prejsť na článok

Inštalácia vodných prípojok

Montáž rozvodov studenej a teplej vody v rodinom dome. The post Inštalácia vodných prípojok appeared first on Kúrenie Voda a Plyn.

prejsť na článok

Inštalácia toaliet Geberit

Montáž Geberitu Duofix a Combifix. The post Inštalácia toaliet Geberit appeared first on Kúrenie Voda a Plyn.

prejsť na článok