Fujifilm uvádza na trh objektív FUJINON XF8mmF3.5R WR

Objektív, ktorý zachytáva zorné pole, ktoré bežné objektívy nedokážu pokryť.

prejsť na článok

Fujifilm uvádza nový fotoaparát „FUJIFILM X-S20“

Kompaktný a ľahký model s vysokokapacitnou batériou, výkonným automatickým zaostrovaním a funkciami nahrávania videa. Schopný nafotiť cca. 800 snímok, čo je viac ako dvojnásobok oproti predchodcovi.

prejsť na článok

Fujifilm vydáva aplikáciu FUJIFILM XApp pre sériu digitálnych fotoaparátov GFX / X

Spoločnosť FUJIFILM Corporation (prezident a generálny riaditeľ, zástupca riaditeľa: Teiichi Goto) s potešením oznamuje spustenie „FUJIFILM XApp“ (XApp)*1, novej aplikácie na použitie s fotoaparátmi GFX / X. Aplikácia bude vydaná ako bezplatná a na stiahn

prejsť na článok

Nikon uvádza prvý objektív formátu DX s pevnou ohniskovou vzdialenosťou Nikkor Z DX 24 mm f/1.7

Nikon rozširuje rad objektívov NIKKOR Z DX uvedením prvého objektívu formátu DX s pevnou ohniskovou vzdialenosťou. Objektív NIKKOR Z DX 24mm f/1.7 má vysokú svetelnosť, ostrý obraz, je brilantný pri snímaní zblízka a ponúka skvelý výkon v slabom svetle. J

prejsť na článok

Fujifilm predstavuje instantný fotoaparát INSTAX SQUARE SQ40

Spoločnosť tiež predstavuje nový film INSTAX SQUARE Sunset a novú farebnú variantu populárneho, hybridného, instantného fotoaparátu „MINI EVO“.

prejsť na článok

Weddings 2022

Svadobná sezóna 2022 mi znovu pred objektív priniesla kopec zaujimavých momentov Príspevok Weddings 2022 zobrazený najskôr Lubos Krahulec- profesionálny svadobný fotograf.

prejsť na článok