Freedom Fest v uliciach Bratislavy spolu s trEd tímom z Kalifornie

V dňoch od 8. 12. augusta nás navštívi tím pouličných tanečníkov & hudobníkov z Kalifornie trED performing arts company. Radi by sme pri tejto príležitosti vyrazili s nimi do ulíc Bratislavy a podelili sa s dobrou správou evanjelia s ľuďmi nášho mesta. Momentálne pracujeme na vybavení povolení k vystúpeniu na Hviezdoslavovom námestí a námestí SNP. Prosím rezervuj si čas od štvrtka do nedele v poobedňajších a večerných hodinách, aby si sa pridal k nám. *v sobotu 11.augusta s našimi hosťami chystáme praktický workshop na tému Kreativity & Slobody v priestoroch La Fiesty od 10tej hodiny ráno. Vstup voľný! PS. ak máš možnosť ubytovať našich hostí v dňoch od 8-12.augusta, tak prosím vyplň krátky FORMULÁR. Za tvoju pomoc ohľadom ubytovanie budú oni aj my veľmi vďační:-) Viac o trEd: trEd utilizes a unique form of athletic movement, original music, and live sound, to deliver a message of breakthrough and freedom. (trEd používa jedinečnú formu atletického pohybu, originálnej hudby a živých zvukov na komunikovanie posolstva prielomu a slobody) The post Freedom Fest v uliciach Bratislavy spolu s trEd tímom z Kalifornie first appeared on Otcov dom Bratislava.

prejsť na článok

Rozlúštite Vilimaov únos na escape room v uliciach Bratislavy od ZAZITO.OOO

Cena: 44 €Rozlúštite Vilimaov únos na escape room v uliciach Bratislavy od ZAZITO.OOO

prejsť na článok

Nedele O.D. počas leta dôležité dátumy

Počas leta budú pravidelné stretnutia OD nasledovne: (nižšie nájdeš aj ďaľšie DÔLEŽITÉ DÁTUMY) 19.august   Bohoslužby v La Fieste o 10:00 25.august  Modlitby za uzdravenie s Declanom Kennym, od 18:30 do 21:30, Worship room, Košická 37, 1. poschodie 26.au

prejsť na článok

2. ročník Ultimate Freedom Festivalu

Trojdňový medzinárodný festival jogy v Bratislave s lektormi od Kanady, cez Trinidad, Taliansko až po UK a Slovensko. Tohtoročnou témou bude „nestoj si v ceste. Na festival znova zavítajú Troy Hadeed, Chris Magee, Jolene Bayda, Troy Turi a Leonardo Picco.

prejsť na článok

Palec Hore Fest 2022 Šoporňa

Palec Hore Fest je celodenné podujatie zložené z 2 častí. 1. časť z názvom Deťom! Palec hore začína o 10:00 a končí o 20:00 pričom program je zameraný pre detičky: TV Jojko Hugo SníčekŠašo JaroMacko Uško o.z. (Animátori)Barbora Bajčiová (Majsterka

prejsť na článok

9 dôvodov prečo tímová práca nefunguje

Len preto, že sa skupina ľudí nazve ,,tímom“ neznamená, že aj spĺňajú funkcie tohto pojmu. Tu je krátky checklist, v ktorom sa viete ohodnotiť či tímom... Čítať viac The post 9 dôvodov prečo tímová práca nefunguje appeared first on .

prejsť na článok