Požadovaná stránka neexistuje

Nový významný člen združenia Envirocentrum Banská Štiavnica

Príspevok Nový významný člen združenia Envirocentrum Banská Štiavnica je zobrazený ako prvý na Envirocentrum Banská Štiavnica.

prejsť na článok

Karpathos (časť 1.) - aká je dovolenka v hlavnom meste Pigadia?

Fotoreportáž z hlavného mesta ostrova a tip na najzaujímavejšiu vyhliadku.

prejsť na článok

Základová doska Banská Štiavnica

Základová doska na penovom skle. Výhody penového skla si môžete prečítať na našich stránkach. Doska bola hotová už za 5 pracovných dní. The post Základová doska Banská Štiavnica appeared first on Building Team.

prejsť na článok

Čarovná Banská Štiavnica a okolie

Tentokrát vyberieme z čarovnejpolice srozprávkovými knihami jednu zazda najkrajších anajzaujímavejších rozprávok. Pozrieme sa na stredné Slovensko, kde uprostred Štiavnických vrchov leží historické banícke mesto. Strieborná Banská Štiavnica ukrýva množstv

prejsť na článok

Banská Štiavnica – najkrajšie tajchy, ktoré musíte vidieť

Štiavnické tajchy sú čoraz viac známe a populárne pri objavovaní krás na Slovensku. Jedná sa o neuveriteľné diela baníkov, ktoré boli nevyhnutné pre baníctvo v celom regióne. Slúžili ako zadržiavače Prejsť na celý článok The post Banská Štiavnica – najkr

prejsť na článok

Banská Štiavnica Svätý Antol

Banská Štiavnica je historické slobodné kráľovské banské mesto na strednom Slovensku s výrazne multikultúrnou minulosťou. Známe je ťažbou kovov (najmä striebra), významnou banskou legislatívou, samosprávou a akademickou tradíciou. Mesto je mestská pamiatk

prejsť na článok

Vyskúšali sme ForRest Glamping Banská Štiavnica: Luxusné kempovanie s pohodlím hotela.

  Shemakesmetravel.com Príspevok Vyskúšali sme ForRest Glamping Banská Štiavnica: Luxusné kempovanie s pohodlím hotela. je zobrazený ako prvý na ForRest Glamp.sk.

prejsť na článok

Angažovanost v projektovom riadení

Pozrite si krátku fotoreportáž z prednášky externého doktoranda  Ing. Mgr. Ondřeja Drahotského (Škoda Auto) na tému Anažovanosť v projektovom riadení. . The post Angažovanost v projektovom riadení appeared first on doktorand.sk.

prejsť na článok

AGROSALÓN v Nitre - fotoreportáž

Množstvo strojov, profesionálne poradenstvo od našich kolegov z obchodného oddelenia, nákupno-odbytového združenia, ale aj servisu. To všetko na výstave AGROSALÓN od 7. - 10. 12. 2022. Kratučké video z haly nabitej technikou:Fotografie z výstavy:

prejsť na článok

Faldays 2021

Úvod Camping Nitrianske Rudno 17. – 18. 7. 2021 Fotoreportáž zo zrazu milovníkov Fiat, Al

prejsť na článok