Fotografia ohňa: ako snímať plamene

Oheň je nádherný objekt fotografovania, ktorý ponúka nekonečné tvorivé príležitosti. Krásu možno nájsť nielen v samotných plameňoch, plamene nádherným teplým svetlom zaplavia aj celé okolie. Znamená to, že oheň môže byť nielen pútavým objektom, ale dokáže poskytnúť aj atmosférický zdroj svetla pre portrét.

prejsť na článok

Nočná fotografia s Huawei P60 Pro

Huawei P60 Pro je dobre pripravený na náročný žáner nočnej fotografie. Ponúka hneď niekoľko možností, pre nefotografov i fotografov.

prejsť na článok

Podvodný ateliér

Máloktorý žáner fotografie prírody sa dá realizovať v interiéri. Podvodná fotografia má veľa úskalí, no pozitívom je, že mnohé objekty môžeme zachytiť v pohodlí domáceho podvodného ateliéru.

prejsť na článok

Skalnatá topografia Marsu v obrovskej 5,7 terapixelovej mozaike povrchu červenej planéty

Kompozitná fotografia, ktorú zverejnilo laboratórium Bruce Murray pre planetárnu vizualizáciu, podrobne opisuje 99,5 percenta povrchu Marsu v bezprecedentných detailoch.

prejsť na článok

Detské lásky sú vždy najkrajšie

Práca s deťmi si vyžaduje veľa trpezlivosti. Ak sú deti v pohode, tak fotenie ide úplne prirodzene. No čo v prípade, ak pri fotení zbadáte prvú detskú lásku? Z môjho pohľadu fotografky je to nádherný zážitok. Tie pohľady, prvé flirtovanie a samozrejme fot

prejsť na článok

Vianočná darčeková poukážka u fotografa v Senci

Darujte darček, ktorý ostane navždy. ​Vyberte si ľubovoľnú cenu balíka, ktorú chcete darovať. Poukážku si možete vydvihnúť u nás v Senci alebo Vám ju pošleme na dobierku poštou domov. Stačí už len objednať a urobiť niekomu radosť. ​ mailom info@fotog

prejsť na článok