Fotobúdku Funnbox na vašu svadbu odporúčajú aj slovenskí bloggeri!

„Kamaráti nám objednali FunnyBox na našu svadbu. Bolo to skvelé prekvapenie toľko sme sa nasmiali.. Fotky z fotobúdky boli dokonale uvoľnené, hostia a dokonca aj deti sa schuti smiali a zabávali sami na sebe. Naozaj, výborné momentky na celý život. A úplne najviac nás potešil svadobný fotoalbum s prianiami hostí, ktorý nám Funnybox vytvoril priamo počas fotenia“ hovorí Adriana, čerstvá mladá pani. Prajete si, aby vaša svadba či svadba vašich blízkych bola výnimočná a zábavná? Ako spraviť svadbu výnimočnou a nezabudnuteľnou pre všetkých zúčastnených? Slovenská bloggerka Zuzka Malinikova na blogu SME radí, ako si pripraviť nádhernú svadbu, prečo byť online a aké služby využiť. http://malinikova.blog.sme.sk/c/348324/1o-dovodov-preco-byt-online-ked-organizujete-svadbu.html Príspevok Fotobúdku Funnbox na vašu svadbu odporúčajú aj slovenskí bloggeri! zobrazený najskôr FunnyBox.

prejsť na článok

Hľadáte jedinečný svadobný dar? Máme pre Vás výborný tip! Presvedčte sa.

Prenájom svadobného fotozrkadla Instazrkadlo je super tip aj ako svadobný dar. Jednoznačné, týmto svadobným darom vyčarujete úsmev na tvári každej jednej neveste. Naše selfie zrkadlo, teda fotobúdku, si môžete prenajať na pár hodín, prípadne na celú noc. 

prejsť na článok

Videli ste už video o fotobúdke Funnybox?

Aby ste si vedeli lepšie predstaviť ako taká fotobúdka funguje, pripravili sme video, kde môžete vidieť fotobúdku priamo na podujatí, v tomto prípade oslava. Príspevok Videli ste už video o fotobúdke Funnybox? zobrazený najskôr FunnyBox.

prejsť na článok

Otec bulváru je jedným z najbohatších ľudí sveta: V 92 rokoch plánuje piatu svadbu, jedna chyba ho stála 580 miliónov

11. marca oslávil už 92. narodeniny. Príspevok Otec bulváru je jedným z najbohatších ľudí sveta: V 92 rokoch plánuje piatu svadbu, jedna chyba ho stála 580 miliónov zobrazený najskôr interez.sk.

prejsť na článok

6 dôvodov, prečo by nemala fotobúdka chýbať na vašej svadbe

1. Zábavné rekvizity a pozadia Fotobúdka na svadbu je skvelým kúskom. Rozhodne ho ocenia úplne všetci hostia a to najmä vďaka zábavným rekvizitám a pozadiam. Tie sú tradičnou súčasťou. Vytvoriť si tak môžete zábavné a zaujímavé fotografie spolu so svojimi

prejsť na článok

Naši lekári odporúčajú Ortho Puzzle

Naši lekári odporúčajú Ortho Puzzle Naše masážne koberčeky ORTHO PUZZLE nosia hrdý názov „ORTOPEDICKÉ“ a úspešne sa používajú v poliklinikách, nemocniciach a ďalších zdravotníckych zariadeniach na Slovensku aj v Českej republike. Filozofiou je

prejsť na článok