Flamengo v podaní Zuzky Fedorovej

Včerajšie Flamengo v podaní známej tanečnice Zuzky Fedorovej v hudobnom doprovode nemenej známeho gitaristu Morenito de Triana bolo naozaj úžasným zážitkom nielen pre maminy, ale aj deti. Títo dvaja veľmi srdeční a milí ľudia nám porozprávali aj niečo z histórie tohto krásneho tanca a hudobného štýlu, ukázali šaty, rôzne ozdoby a rekvizity, ktoré sa najviac páčili naším malým dievkam Ďakujeme opäť z krásny večer. [ngg_images source=galleries container_ids=22 display_type=photocrati-nextgen_basic_thumbnails override_thumbnail_settings=1 thumbnail_width=200 thumbnail_height=150 thumbnail_crop=1 images_per_page=0 number_of_columns=0 ajax_pagination=0 show_all_in_lightbox=0 use_imagebrowser_effect=0 show_slideshow_link=0 slideshow_link_text=[Show slideshow] template=/data/b/c/bc2bf7a5-938c-45b8-971a-a7e1a7519b1a/lifesupport.sk/web/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery-caption.php order_by=sortorder order_direction=ASC returns=included maximum_entity_count=500] Príspevok Flamengo v podaní Zuzky Fedorovej zobrazený najskôr Pomáhame s úsmevom - lifesupport.sk.

prejsť na článok

Príbeh našej Brand Amabasádorky Zuzky časť 4.

V štvrtom príbehu našej ambasádorky Zuzky sa dozvieme, ako zvládla posledný trimester a akými vyšetreniami si prešla. Že sa počas tohto obdobia musela celá rodina vysporiadať s Covidom. A ako to dopadlo? Prečítajte si. 

prejsť na článok

Príbeh našej Brand Amabasádorky Zuzky časť 3.

V treťom príbehu Vás Zuzka prevedie nástrahami tehotenstva v druhom trimestri, ako sa vysporiadala s rýchlo rastúcim bruškom a začínajúcimi striami a aké činnosti jej pomáhajú prekonať smútok, alebo ťažšie dni. Vedeli ste, že Zuzka sa učí hre na gitaru? 

prejsť na článok

Príbeh našej Brand Amabasádorky Zuzky časť 2.

V druhom príbehu Zuzka opisuje priebeh prvého trimestra tehotenstva a s akými problémami sa musela vysporiadať. Dozviete sa, že nie vždy je začiatok tehotenstva ružový, kedy túto radostnú udalosť povedali najbližším a ako nakoniec skončila na dlhodobej PN

prejsť na článok

Príbeh našej Brand Amabasádorky Zuzky časť 1.

V prvom príbehu odhaľuje svoj život tak, ako si ho pamätá od detstva. Popisuje vznik svojich zdravotných problémov,  a ako sa s nimi počas života snažila vysporiadať. Veríme, že pre mnohé z vás bude Zuzka veľkou inšpiráciou a v jej príbehu sa nájdete. Bud

prejsť na článok

Pieseň Habo Ami Atmabhola

Habo ami atmabhola. Param Shiber mato. Like the supreme Lord Shiva, I shall remain in the self-forgetfulness-trance. Túto mantru zložil Sri Chinmoy 1. apríla 1986. Patrí medzi základné piesne duchovnej cesty Sri Chinmoya. Zaspievajte si ju spolu s nami.

prejsť na článok