Fibonacciho postupnosť a zlatý rez v prírode

Fibonacciho postupnosť a zlatý rez v prírode Zlatý rez (1,618) ktorý vznikol projekciou podielu dvoch po sebe idúcich čísel Fibonacciho postupnosti, je univerzálne zastúpený v zákonoch stvorenia všade v prírode. Španiel Cristóbal Vila vytvoril o číslach ukrytých v prírode náhernú animáciu, podfarbenú podmanivou hudbou. Podmanivé sú aj výrobky na báze zlatého rezu, Fibonacciho postupnosti a iných prírodných zákonitostiach, ktoré si môžete zakúpiť v našom internetovom obchode. Príspevok Fibonacciho postupnosť a zlatý rez v prírode zobrazený najskôr Auvita.

prejsť na článok

Varili sme s Fisslerom v reštaurácii Iris Hotela Zlatý Dukát

Varili sme s Fisslerom v reštaurácii Iris Hotela Zlatý Dukát Grilovaný losos so zemiakmi s cesnakovým krémom a omáčkou z rybacieho vývaru – odľahčená varianta tradičného vianočného menu. Decentná fasáda z Hlavnej ulice len opatrne napovedá o svojom domin

prejsť na článok

Film Porozumieť prírode a napodobniť ju

Film Porozumieť prírode a napodobniť ju Film Porozumieť prírode a napodobniť ju je dokument o fascinujúcom poznaní Viktora Schaubergera najmä o vode, ako ju liečiť a upravovať. #gap-899269977 { padding-top: 30px; } Príspevok Film Porozumieť

prejsť na článok

Rozmnoženie rodiny

Mužovi tri platy, žene kočiar zlatý. Svokre dobrého zaťa, aby rozmnožil rodinu ako topánky Baťa.

prejsť na článok

Buďte šťastní

Majte sa radi, zvony vám zvonia, závoj Ti vlaje, kytica vonia, bielučké šaty, tak už ste svoji... Zlatý krúžok na prste navždy vás spojí.

prejsť na článok

Potrebujem Ťa

Nepotrebujem k šťastiu malý kúsok neba, ale jedno však áno: Teba! A nechcem ani slávu, moc, ani zlatý chleba, ale iba jedno: Teba!

prejsť na článok