Femdom rôzne techniky

Na Femdom sú Sexhry z BDSM priestoru, v ktorom žena prevezme dominantnú rolu a muž robí otroka pre jej (alebo jeho) potešenie. Samozrejme, existujú aj v Femdom priaznivci opäť za mnoho rôznych preferencií, ktoré by som chcela, vám dnes predstaviť.

prejsť na článok

Domov

Ponúkame Vám širokú škálu tlačiarenských služieb, tlač fotografií ( atramentovú, termosublimačnú) Laminovanie Hrebeňovú väzbu Zálohovanie dát Digitalizáciu VHS kaziet Tlač z E-mailu, Bluetooth Predaj výpočtovej techniky Predaj tonerov a náplní do t

prejsť na článok

TVORIVÁ DIELŇA koláže a plstenia

Centrum Kultúry Košického kraja (CKKK) organizuje v rámci krajskej súťaže Výtvarné spektrum pre záujemcov TVORIVÚ DIELŇU, ktorá sa uskutoční vspolupráci s K-13 vo Výmenníku na Štítovej dňa 20.5.2023 (sobota) v čase od 8.30 do cca 16.30. Podujatie bude zam

prejsť na článok

ZMENA ADRESY

Dovoľujeme si upozorniť ctených obchodných partnerov. že od mája 2022 je kancelária MaR TRADE s.r.o. presťahovaná na adresu Vysokoškolákov 4 (dom techniky 7.p)

prejsť na článok

Týždeň vedy a techniky 2019 (video)

V našej škole to vrelo, bublalo, syčalo a horelo a užili sme si pri tom kopec zábavy s vedou a technikou.

prejsť na článok

NOVINKA! Mulčovače STARK

Stranové a závesné mulčovače STARK určené do sadov, viníc a komunálu. The post NOVINKA! Mulčovače STARK first appeared on Agropart - predaj, servis poľnohospodárskej a komunálnej techniky..

prejsť na článok