Fašiangy v Cíferi

Dňa 18. februára 2023 sa uskutočnil po našej obci vychýrený fašiangový sprievod, ktorý sme ako každý rok ukončili fašiangovým vystúpením v DK Cífer. The post Fašiangy v Cíferi appeared first on Folklórna skupina CÍFER.

prejsť na článok

Vynášanie Moreny v Cíferi

Dňa 18. marca 2023 sa uskutočnila naša premiéra vynášania Moreny v Cíferi Znamenie, že konečne prichádza jar! Jedným z prvých jarných zvykov je vynášanie Moreny. Morena sa vynášala v deň jarnej rovnodennosti alebo dva týždne pred Veľkou Nocou na Smrtnú ne

prejsť na článok

Mikuláš v Cíferi

Dňa 4.12.2022 sa uskutočnil po našej obci Cífer tradičný Mikulášsky sprievod. Všetkým zúčastneným srdečne ďakujeme.   The post Mikuláš v Cíferi appeared first on Folklórna skupina CÍFER.

prejsť na článok

Hody v Cíferi 2022

Tohtoročné hody boli opäť obohatené o krásny krojovaný sprievod a nechýbali ani stánky s tradičnými dobrotami. Viac fotografií nájdete na našej facebookovej stránke FSk CÍFER. The post Hody v Cíferi 2022 appeared first on Folklórna skupina CÍFER.

prejsť na článok

Stavanie mája 2023

Stavaj milá hore, sadzíme ci máje... Aj tento rok, už tradične sme postavili máje v Páci, Jarnej a Cíferi. The post Stavanie mája 2023 appeared first on Folklórna skupina CÍFER.

prejsť na článok

Folklórne slávnosti v Krakovanoch

25. júna 2023 ste mali možnosť nás stretnúť na folklórnych slávnostiach v Krakovanoch. Čo to sme porozprávali o Cíferi, zatancovali a na záver spoločne s ostatnými folklórnymi skupinami zaspievali pesničku "Okolo Trnavy, bohatá rovina...". Taktiež sme sa

prejsť na článok