EVVA PARTNER

V októbri absolvovali naši zamestnanci školenie na elektronické uzamykacie systémy AIRKEY a XESAR čím sa naše odborné znalosti so systémom ePrimo a rôznymi staršími systémami ako Salto rozšírili o moderné riešenia založené na cloude a ich správu. Odteraz je naša spoločnosť certifikovaným EVVA PARTNERom (doteraz EVVA RESELLER). Teraz môžeme ponúkať naším zákazníkom odborné poradenstvo, nezávislé plánovanie a samozrejme montáže elektronických uzamykacích systémov – jednoducho viac služieb! The post EVVA PARTNER first appeared on KLUCOVASLUZBA.sk.

prejsť na článok

Vložky EVVA FPS

Vložky EVVA FPS  Stále sa snažíme zlepšovať, a preto Vám ponúkame vložky a pol vložky vo vlastnom profile so systému EVVA FPS. Sú to kvalitné vložky v 3. bezpečnostnej triede a spĺňajú najvyššie štandardy. Vlastný profil pre zákazníka prináša vyšší stup

prejsť na článok

Micro Grid Installation, Renault Olomouc

In a cooperation with our strategic partner Schneider Electric, we have installed a Micro Grid solution, using the flexible photovoltaic panels and SE control system.

prejsť na článok

Čo žena chce, machra alebo zbabeleca?

Je váš partner macher alebo viac zbabelec? Popíšem partnera, tak by som ho priradila k typu. Macher evokuje obraz sexy svalnatého chlapa - skôr sa zbabelec krčící v rohu s drôtennými okuliarmi.

prejsť na článok

Tantra pre začiatočníkov - viac orgazmov pre mužov!

Nie veľa mužov má schopnosť, rovnako ako ženy,  získať viac orgazmov v rade za sebou. Niet divu, že po ejakulácii penis ostane ochabnutý i napriek tomu že partner chce okamžite prejsť na druhé kolo a dostať sa do ďalšieho vrcholu.

prejsť na článok

Perfektný deň pre ženu

08:10 Byť zobudená nežnými bozkami. 08:30 Dve kilá menšia váha ako v predchádzajúci deň. 08:45 Raňajky v posteli - Džús z čerstvých pomarančov, grahamové pečivo, rozbaľovanie darčekov, napríklad diamantová retiazka, ktorú vybral pozorný partner. 09:15 Hor

prejsť na článok