Európsky deň jazykov

Učenie sa cudzích jazykov môže priniesť aj veľa radosti. V našej škole sme si pripomenuli heslo: "Koľko jazykov poznáš, toľkokrát si človekom." Príspevok Európsky deň jazykov je zobrazený ako prvý na www.obchars.sk.

prejsť na článok

Cestovné poistenie- stačí mi pri ceste do zahraničia Európsky cestovný preukaz? 

Cestovné poistenie- stačí mi pri ceste do zahraničia Európsky cestovný preukaz? Príspevok Cestovné poistenie- stačí mi pri ceste do zahraničia Európsky cestovný preukaz?  je zobrazený ako prvý na Jakub Prístupník.

prejsť na článok

Výzva na zapojenie: veľký prieskum o pokroku v energetickej transformácii

Aktuálne sa v rámci projektu Energy Efficiency Watch realizuje rozsiahly európsky prieskum o pokroku v energetickej transformácii v členských štátoch EÚ. Organizátori dostali už viac ako 600 odpovedí z celej Európy, avšak zo Slovenska je ich zatiaľ málo.

prejsť na článok

Európsky super štát Ficove jadro a zánik Slovenska

Európsky superštát namiesto Európskej únie takýto návrh má krajinám Vyšehradskej štvorky predložiť šéf nemeckého ministerstva zahraničných vecí Frank-Walter Steinmeier na stretnutí v Prahe. Dokument, ktorý získal portál tvp.info a program „Prešlo dvadsia

prejsť na článok

Ivan Štefanec: Potrebujeme zvýšiť bezpečnosť dodávok a posilniť výrobu v segmente čipov

Európsky parlament prijal rámec opatrení na posilnenie ekosystému polovodičov v Európe, tzv. Európsky akt o čipoch. Europoslanec a vedúci slovenskej delegácie pri Európskej ľudovej strane Ivan Štefanec (KDH) hovorí, že bolo potrebné vytvoriť núdzové opatr

prejsť na článok

Handmade - jazykové okienko

Slovo handmade pozná snáď každý. Viete však ako sa to povie po starom v krajinách Európy? Európska únia má 24 úradných jazykov. Tak sa na to mrknime...:

prejsť na článok