Europol: firmy napadnuté ransomvérom už platili aj miliónové výkupné

Útoky ransomvérom zostávajú najväčšou kybernetickou hrozbou v Európe, a to napriek tomu, že ich počet medziročne klesal. The post Europol: firmy napadnuté ransomvérom už platili aj miliónové výkupné appeared first on MojWindows.sk.

prejsť na článok

Výkupné

Móricko píše Ježiškovi: - Milý Ježiško, mám ťa rád a dúfam, že aj ty mňa. Prines mi na Vianoce motorku. On mu odpíše: - Nie, to je drahé. Móricko mu opäť píše: - Mám narodeniny hneď po Vianociach, prines mi motorku. On mu odpíše: - Nie, to je drahé. Móric

prejsť na článok

Unesená svokra

Zvoní telefón: - Uniesli sme tvoju svokru, okamžite nám pošli výkupné 100.000 eur! - A keď odmietnem zaplatiť? - Tak ti ju naklonujeme!

prejsť na článok

POZOR: Veľký slovenský operátor bije na poplach. Platili ste poslednú faktúru? Skontrolujte si to!

MIMORIADNE: Veľký slovenský operátor varuje pred OBROVSKÝM podvodom, ktorý ohrozuje tisíce ľudí. V hre sú stovky eur! The post POZOR: Veľký slovenský operátor bije na poplach. Platili ste poslednú faktúru? Skontrolujte si to! appeared first on AndroidPort

prejsť na článok

Riaditeľ firmy

Učiteľka dala žiakom slohovú úlohu s témou - Keby som bol riaditeľom firmy. Všetci žiaci sa pustili do písania, iba Janko nie. - Prečo nepíšeš? , pýta sa učiteľka. - Čakám na sekretárku.

prejsť na článok

Veľká opora firmy

Hovorí podnikateľ svojmu zamestnancovi: - Vy ste, pán Veselý, veľká opora našej firmy. Neviem, ako by sme to bez vás vydržali... Ale budúci mesiac to chceme skúsiť.

prejsť na článok