EUROPA2.sk: Kali, Čistychov a Veronika S krstili kubánsku hudbu na Slovensku!

Minulý týždeň sa konal krst nového albumu kubánskeho speváka Eusebia. Spoločný projekt Slováka  DJ Petra Panna a Kubánca Eusebia, ktorý žije a tvorí na Slovensku už celých 7 rokov, sprevádzal aj nový videoklip z dielne Dušana Krajčoviča La Farándula. Krstu albumu sa ujala trojica slovenských umelcov, speváčka VeronikaS a raperi Kali a Čistychov. Album pokrstili symbolicky dymom z kubánskej cigary, rumom a trstinovým cukrom. „Farandula je energia – dobrá energia zábavy, hudby a tanca. Farandula je všetko – vy, ja, my všetci,“ vysvetlil Eusebio tento kubánsky slang. Takto to pokrstili s našim Šortym, ktorý krst moderoval. Video: https://www.europa2.sk/news/rozhovor-kali-vladis-majself-sa-dali-na-kubansku-hudbu-1171030 Príspevok EUROPA2.sk: Kali, Čistychov a Veronika S krstili kubánsku hudbu na Slovensku! zobrazený najskôr Eusebio.

  • Web: Eusebio
  • Aktualizované: 13.7.2023
prejsť na článok

KALI A PETER PANN

Musíte byť prihlásení, aby ste mohli vstúpiť na túto stránku.Prosím Prihláste sa. Nie ste členom? Zaregistrujte sa Príspevok KALI A PETER PANN je zobrazený ako prvý na Imperia-M.

prejsť na článok

MARKÍZA.sk: Kvôli Slovensku opustil krásnu Kubu. Spevák Eusebio si vás získa!

Keď sa spojí do jedného hudobného projektu Kuba a Slovensko, môžeme očakávať pestrofarebný koktejl živelnej muziky. Príkladom takej spolupráce je La Farándula – spoločný album kubánskeho speváka Eusebia a slovenského producenta Petra Panna, ktorý príde na

prejsť na článok

Naše práce

Folklór patrí na Slovensku medzi najväčšiu pýchu krajiny. Každá oblasť, mesto, dedina, obec má svoj vlastný charakter a svoj vlastný folklór – kroje, hudbu, piesne, zvyky, tradície. Naše zvyky a tradície si môžete pozrieť v našej galérií Naše práce.

prejsť na článok

Veronika T. - poradenstvo - viazanie novorodenca

Ďakujem za pomoc naozaj ste mi pomohli ubezpečiť sa, že všetko, čo robím, je správne.

prejsť na článok

Prekonajme s paralympionikmi bariéry

Úspešní paralympijskí športovci Veronika Vadovičová a Radoslav Malenovský už roky patria medzi špičku v športovej streľbe, vďaka čomu svojim fanúšikom prinášajú radosť z úspechov a ocenení. Nielen to je dôvod, prečo máme obrovskú radosť zo spolupráce s t

prejsť na článok