EROTICKÉ HRAČKY PRE „NEPOSLUŠNÝCH“

Erotické hračky sú čím ďalej obľúbenejším vybavením našich spální. Ak už si užívate rôzne role v spálni alebo doma, bez potrebného „vybavenia“ sa proste neobídete. Nechajte sa inšpirovať a zabudnite na tabu! Zakázané ovocie totiž chutí najlepšie Bondage pomôcky Na výber máte mnohé erotické hračky. K dispozícii pre vzrušujúce partnerské hry máte na výber z rôznych druhov pút, laná alebo špeciálne pásky napr. na bondage. Pokiaľ už pripútate k posteli svojho partnera alebo on vás, zažijete spolu niečo nové. Pokiaľ ste zviazanie ešte nepraktikovali vyskúšajte si obidve pozície. Sú ľudia ktorým vyhovuje byť submisívny alebo naopak dominantný, ale sú aj taký ktorým vyhovuje oboje. Doprajte si teda pocit toho, kedy si s vami partner bude robiť čo chce a pocity kedy vám je úplne oddaný. Bičíky a plácačky Erotické hračky v podobe bičíku sú proste základ vybavenia nočného stolíku. Je to ideálna aktivita pre začiatočníkov túžiacich po milostnom experimentovaní. Urobte si s partnerom/partnerkou pekný večer a vyskúšajte čo sa vám bude páčiť. Odporúčame začať pomaly a jemne. Zoznámte telo s tvarom a materiálom bičíku. Začnite jemnými dotykmi a postupne pridávajte na intenzite. Zapojte fantáziu a preskúmajte celé partnerovo telo. Rozdiel medzi bičíkom a plácačkou: Bičíky sú bez tvrdého jadra, teda sú ohybné už od rukojeti. Plácačka je z tvrdené jadra. Môže byť z materiálu koža alebo drevo. Svorky a štipce Svorky a štipce majú mnoho foriem, tvarov a možností. Najčastejšie sa používajú na bradavky, klitoris alebo pysky. Bradavky sa vďaka nim prekrvia a sú potom omnoho citlivejšie pre dotyk. Miera bolesti je veľmi individuálna, každý preferuje inú intenzitu. Aj tu však platí pravidlo, že pokiaľ s nimi začínate, buďte jemný a postupujte opatrne. Existujú ženy a nie je ich málo, ktoré vďaka stimulácii bradaviek zažívajú silné orgazmy. Obojky, vodítka, silikónové gule Vhodným nástrojom na skrotenie sú obojky, vodítka a silikónové gule. Preferované a obľúbené sú najmä erotické hračky na doma z jemnej kože v kombinácii s retiazkami alebo silikónové. Rovnako aj silikónové gule do úst existujú vo veľa podobách. Ak už si vyberiete klasický v podobe valca, guličky alebo extravagantnejší s dildom. Myslite vždy na bezpečnosť a zabezpečenia dostatočného prísunu čerstvého vzduch vášmu partnerovi. The post EROTICKÉ HRAČKY PRE „NEPOSLUŠNÝCH“ appeared first on Joyfull.sk.

prejsť na článok

EROTICKÉ SNY A SEX II.

Erotické sny - pokračovanie ... o ich možnom výklade pomocou snára a aj o tom, ako sa na naše erotické sny a fantázie pozerajú psychológovia a sexuológovia.

prejsť na článok

Erotické služby - ako som začala a prečo to vlastne robím

Mnohí ľudia sa niekedy čudujú, ako môžu niektoré ženy poskytovať erotické služby za peniaze. Erotické služby - ako a prečo som s nimi začala ja.

prejsť na článok

EROTICKÉ SNY A SEX I.

Snívajú sa vám erotické sny alebo sny, ktoré nejakým spôsobom súvisia so sexom a erotikou? Viete čo znamenajú? Možností výkladu je samozrejme viac :)

prejsť na článok

EROTICKÉ HRY

Erotické hry na počítači, na najrôznejších herných konzolách aj chytrých telefónoch ponúkajú stále ďalšie a ďalšie desiatky až stovky hodín vzrušujúcej zábavy.

prejsť na článok

Erotické pomôcky - dospelí sa už s hračkami nehrajú

Erotické pomôcky, ktoré Vám môžu skvalitniť alebo osviežiť Vás intímny život. Vysvetlime si na čo slúžia a na čo všetko sa dajú použiť.

prejsť na článok