EQUUS 175N - Najefektívnejší traktor vo svojej kategórii

Tvrdí zakladateľ a spolumajiteľ spoločnosti Sittrans s.r.o., ktorá je výrobcom lesných traktorov EQUUS. Juraj Blahút si ako inovátor prešiel všetkými stupňami vývoja. Po viac ako 12stich rokoch, počas ktorých sa zaoberal opravami lesnej techniky, rozhodol sa vyvinúť riešenie, ktoré by spĺňalo praktické požiadavky užívateľov v náväznosti na zvýšenú efektivitu vykonanej práce spojenú s ekonomickou návratnosťou.

prejsť na článok

Lesný traktor EQUUS 175N

Potrebujete traktor, ktorý dokáže manipulovať, píliť a prepravovať drevnú hmotu vo veľkých objemoch a v krátkych časových úsekoch? Predstavujeme Vám lesný traktor EQUUS 175N, ktorého hlavnými atribútmi sú robustnosť, šetrnosť a spoľahlivosť.

prejsť na článok

EQUUS 175N UN 2023 pri práci v lese

EQUUS 175N UN pri práci v lese s využitím klembanku a hydraulickej ruky. Model 175N UN je najpredávanejší model z portfólia lesných traktorov EQUUS. Lesný traktor EQUUS 175N UN určený na úväzkové približovanie dreva navijakom s ťažnou silou až do 16 t a b

prejsť na článok

Prezentácia EQUUS 175N Basic a EQUUS 175N Universal

Všetkých Vás srdečne pozývame na prezentáciu našich traktorov EQUUS 175N – BASIC a EQUUS 175N – UNIVERSAL, ktoré priamo v teréne ukážu svoju silu, výkon a spoľahlivosť. O zážitok ale aj občerstvenie je postarané. 16.11.2018

prejsť na článok

Video z predvádzacej akcie EQUUS Kordíky 2021

Praktické ukážky traktorov EQUUS 175N v lesnom teréne. Prezentácie lesných traktorov novej generácie EQUUS 175N UN a 6-kolesový kombi EQUUS 175N 6WDC.

prejsť na článok

EQUUS 175N 6WDC – Prezentácia lesného traktora

Hľadáte skutočne silného partnera na prácu v lese? Lesný traktor EQUUS 175N 6WDC vám prináša spoľahlivý výkon až 202 koní, silný navijak, hydraulickú ruku a množstvo doplnkov na dokonalú a pohodlnú prácu s drevom.

prejsť na článok