Epizóda 8.

Epizóda 8 začína tým, že sa Silco objaví pred Enforcers, aby našiel Jinx v bezvedomí a neporiadok na moste. Držiac ju ako svoje dievča, pozoroval niečo, čo sa v jej dlani trblietalo, drahokam. A keď to odhalia aj Caitlyn a Vi, s hrôzou pochopia, že celý boj a predpokladaný zánik Echo boli zbytočné. Vi a Caitlyn sa objavia v kancelárii pani Kirammanovej. Súhlasí s tým, že potom pomôže získať publikum pred vedúcim pracovníkom, ale varuje ich, že to nebude priateľské, a nabáda ich, aby dobre nacvičili. V tejto skúške sa Medarda stretne so svojou mamou, ktorá príde do Piltoveru a ponúkne jej dievča mrazivé privítanie. Nestratila sa medzi nimi žiadna náklonnosť, najmä preto, že Medarda tu pred desiatimi rokmi opustila, aby sa pozdvihla. Melova mama predpovedá Noxus a varuje, že Jayce začal s výrobou Hextech munície. S vojnami a výzvami na hraniciach Undercity sa blíži bitka. Jayceovi chýba rovnaká predvídavosť . Pani Medarda sa rozhodne využiť Jaycea a prosí ho, aby prijal vojnu. Tieto slová ho znepokojujú. Silco sa ponáhľa do Undercity a vezme Jinx ku lekárovi. Varuje, že Jinx sa môže úplne stratiť, ak pôjde po ceste. Pustí svojho ochrankára a zistí, že má pri krku injekčnú striekačku, omdlie. Hrozné správy v diskusnej miestnosti nie je to, čo bolo vidieť vo Finnovom systéme. Chápe, že Undercity sú vo výzve a Silcova oddanosť Jinx by mohla byť jeho pádom. Finn sa pokúsi urobiť žart zo Seviky a zrekapituluje jej, že sú tu väčšie ryby na vyprážanie a nie Silco. Keď Finn odíde z miestnosti, Sevika sa priblíži. Zdá sa, že sa s ňou rozprával. Heimerdinger si obliekol šaty a kráčal dolu do Undercity, v snahe pomôcť im. Je to o niečo pokojnejšie nad zemou, ale nie menej sporné, pretože Undercity sa potáca vo výhode totálneho masakru. Našťastie nájde Echo, ako drží nohu v tieni, a začnú dialóg. Vi a Caitlyn prichádzajú pred exekutívu a obhajujú svoje obvinenia a načrtávajú, ako je Silco lídrom vo všetkom, čo sa stalo. Zdôrazňujú, že si len želá, aby bolo Undercity autonómne. Jayce mal dostatok a má záujem o vyhlásenie bitky na Zaunovi. Možnosťou je konverzovať so Silco . Vi je nahnevaný na túto predstavu a výkonný riaditeľ je príliš opojný na to, aby vypátral dôvod, odíde z výkonného riaditeľa. Caitlyn sa snaží čo najlepšie povedať Vi, aby sa pustila do misie, ale prirovnáva to k vode a oleju, ktoré budú mať vždy rozdiel. Viktor pokračuje v zasahovaní do Shimmeru. Použil to spolu s Hextech a v súmraku sa to obrátilo na deštruktívny koniec v jeho sídle. Objaví sa Sky a pokúsi sa pomôcť Viktorovi a vezme ho. Hex nepredvídateľne rozvlní trblietavú baterku, ktorá ju úplne zničí. Viktor je zmätený a znepokojene pozerá na okuliare. Našťastie, Vi plánuje znížiť výkon a cestovať netradičnejším spôsobom. Na nápade sa spojí s Jayceom. Keďže Silco vedie logistiku Undercity a Shimmer, vie, že musia spolupracovať, pracovať neúnavne a rýchlo, aby sa šírili informácie a násilne uzavreli jeho obchod. Keď epizóda skončí, Caitlyn vyjde zo sprchy a na stenách vidí grafity.

prejsť na článok

13. Maxipes Fík: Návrat

Epizóda Návrat z animovanej rozprávky o veľkom bernardínovi menom Fík a jeho dobrodružstvách s kamarátkou Ajou. Pozrite si rozprávku Maxipes Fík online cez youtube.

prejsť na článok

12. Maxipes Fík: Objaviteľ

Epizóda Objaviteľ z animovanej rozprávky o veľkom bernardínovi menom Fík a jeho dobrodružstvách s kamarátkou Ajou. Pozrite si rozprávku Maxipes Fík online cez youtube.

prejsť na článok

11. Maxipes Fík: U protinožcov

Epizóda U protinožcov z animovanej rozprávky o veľkom bernardínovi menom Fík a jeho dobrodružstvách s kamarátkou Ajou. Pozrite si rozprávku Maxipes Fík online cez youtube.

prejsť na článok

10. Maxipes Fík: Polárnik

Epizóda Polárnik z animovanej rozprávky o veľkom bernardínovi menom Fík a jeho dobrodružstvách s kamarátkou Ajou. Pozrite si rozprávku Maxipes Fík online cez youtube.

prejsť na článok