Enzýmy sú dôležité

ENZÝMY Enzýmy sú energia. Enzýmy sú život. Nemôžeme ich vidieť voľným okom, ale môžeme vidieť život a energiu, ktoré existujú vďaka nim. Ak si napríklad vezmeme dve tekvicové jadierka, jedno pražené a druhé surové a zasadíme ich do zeme, pravdepodobne by z toho surového vyrástla rastlina, zatiaľ čo varené by sa v zemi rozložilo. Tento príklad ukazuje rozdiel medzi životom a smrťou. Jedno jadierko obsahovalo enzýmy, zatiaľ čo to druhé nie. Ak by sme však tieto...

prejsť na článok

Aloe vera 10 výhod, o ktorých ste možno nevedeli!

Aloe vera je skutočnou hviezdou v kozmetickom priemysle. Táto úžasná rastlina ponúka hydratačné a upokojujúce účinky na pokožku, ktoré ju robia populárnou ingredienciou v mnohých kozmetických výrobkoch. Navyše, s antibakteriálnymi a protizápalovými vlastn

prejsť na článok

Skvelé rady, prečo začať používať enzýmatický peeling

,,Rieši pigmentácie, upchaté póry, mílie, jemné vrásky, predchádza tvorbe akné. Enzymatický peeling (https://www.friendly.sk/peeling-na-tvar/enzymaticky-peeling/) od slovenskej značky Kvitok je skvelým pomocníkom pre všetky typy pleti. Obsahuje enzýmy,

prejsť na článok

Pasta, ktorá odstráni zubný kameň

Radi by sme Vám predstavili vysoko účinnú zubnú starostlivosť enzymatickú zubnú pastu Diamond smile, ktorá obsahuje saponíny a prírodné zložky. Zloženie zubnej pasty je jemným vyrovnávacím aktom. Výhody Zubná pasta Diamond smile pomôže: efektív

prejsť na článok

AbyŽE NÁM lepšie bolo

Počas svojej práce mám možnosť denne stretávať množstvo inšpiratívnych ľudí a spoznávať ich príbehy a dôležité témy, ktorým sa venujú. Veľmi som chcela, aby sa o týchto ľuďoch a ich dôležitej práci dozvedelo viac ľudí a preto som sa rozhodla pre vznik môj

prejsť na článok

Karanténa: Dôležité informácie

Mnohí sa ma pýtate, čo bude s lekciami a kedy opäť začneme. Na toto vám, žiaľ, v súčasnosti neviem odpovedať. Ocitli sme sa v doposiaľ nepredstaviteľnej situácii a verte mi, že aj ja by som bola teraz najšťastnejšia, ak by sme mohli čoskoro opäť stretávať

prejsť na článok