Elektrikár Bratislava - Poruchová služba

Opravy - zásuvky, vypínače, svietidlá, rozvodné krabice, poistky, ističe, elektrospotrebiče. Zapojenie - varné dosky, elektrické rúry, sporáky, vstavané spotrebiče, svietidlá, digestory. Montáž - svietidiel, lustrov, osvetlenie kuchynskej linky, ledpásy, bodové svietidlá. Ďalej ponúkam – rekonštrukcie kompletné, čiastočné, malé prerábky, premiestnenie zásuviek, vypínačov, svietidiel, odstraňovanie závad podľa revíznej správy, periodické kontroly elektroinštalácie, overenie stavu elektroinštalácie pred kúpou nehnuteľnosti. Zhotovenie nových elektroinštalácií, ale aj rekonštrukcie a opravy jestvujúcich. Opravy, servis, prerábky ,rekonštrukcie elektroinštalácie. Opravy zásuviek, vypínačov, svietidiel, ističov, prerušených káblov a iné.

prejsť na článok

Elektromontér Bratislava -NONSTOP

18. 9. 2023 Elektromontér Bratislava -NONSTOP Poruchová služba elektroinštalácií bytov a rodinných domov .

prejsť na článok

Elektrikár Bratislava-NONSTOP

18. 9. 2023 Elektrikár Bratislava-NONSTOP Zapájanie vatných dosiek opravy a montáž elektroinštalácií bytov a rodinných domov .

prejsť na článok

V prípade vypratávania bytu sa vám určite bude hodiť pomoc navyše

Vypratávanie bytov Bratislava  je súhrn niekoľkých činností, ktoré je potrebné mať podchytené už niekoľko dní dopredu. Na začiatku to vyzerá jednoducho, ale sú to nevyhnutné a podstatné veci, ktoré je potrebné zabezpečiť. Práve preto sa dostali do povedom

prejsť na článok

Krtkovanie-Bratislava

http://krtkovanie-bratislava-sk.sk/domains/krtkovanie-bratislava-sk.sk/novinky/ The post Krtkovanie-Bratislava first appeared on DIZAJN REAL.

prejsť na článok

Služba stráženie detí (Bratislava) vám umožní lepšie naplánovať čas

Starostlivosť o deti si vyžaduje veľké množstvo voľného času. Kým sú deti maličké, je s nimi mama na materskej dovolenke. No od istého veku sa musí vrátiť do zamestnania a vtedy je potrebné vymyslieť, komu zveriť svoje ratolesti na tých pár hodín. Najčast

prejsť na článok