ELBACERT partnerom medzinárodnej konferencie

ELBACERT partnerom medzinárodnej konferencie 25. októbra 2021 V rámci spolupráce so Slovenskou spoločnosťou pre kvalitu sa podieľame na organizácii 26. MEDZINÁRODNEJ KONFERENCIE ORGANIZOVANEJ PRI PRÍLEŽITOSTI SVETOVÉHO DŇA KVALITY. Viac informácií o konferencii a sprievodnom programe nájdete na stránke konferencie.Veríme, že vás program konferencie osloví a prídete medzi nás. Stiahnuť pozvánku Príspevok ELBACERT partnerom medzinárodnej konferencie je zobrazený ako prvý na ELBACERT.

prejsť na článok

Školenie: Systém manažérstva kvality (SMK) podľa ISO 9001:2015

Školenie: Systém manažérstva kvality (SMK) podľa ISO 9001:2015 25. marca 2022 V rámci spolupráce

prejsť na článok

Konferencia Umenie byť ženou Košice 2019

13.10.2019 som mal tú česť byť súčasťou úžasnej konferencie Umenie byť ženou Košice 2019. Pre účastníkov som si pripravil prednášku Myšlienkové vzorce ako na ne? Zároveň som nesmierne rád, že účastníci konferencie dostali vo svojich uvítacích balíčkoch

prejsť na článok

Ako si udržať vzťah

Váš partnerský vzťah už nie je to, čo býval kedysi? Zažívate nedorozumenia a prichádza nuda? Ako znova vzťah oživiť, cítiť sa so svojím partnerom dobre a zažívať krásne chvíle plné intimity, porozumenia a lásky?

prejsť na článok

Gaia-X Hub Slovakia na Tatra Summit 2021

Na 10. ročníku konferencie Tatra Summit vo Vysokých Tatrách sa stretla s premiérom Eduardom Hegerom aj koordinátorka Gaia-X Hub Slovakia a prezidentka IIC pani Martina Maláková. Pán premiér vyjadril aktívnu podporu Gaia-X Hubu, dátovej ekonomike v otvoren

prejsť na článok

10 dôvodov, prečo si zamilovať orálny sex

Pozrite sa na 10 dôvodov, prečo by ste si mali orálny sex zamilovať a praktizovať ho so svojim partnerom čo najčastejšie.

prejsť na článok