Ekologický prístup a zníženie nákladov na obalové materiály pre e-shopy

Balenie a expedícia je základným pilierom internetového predaja a bohužiaľ aj zdrojom veľkého množstva odpadu. Jedným z riešením je používať ekologickú verziu obalových materiálov, ktorými sú kartónové a papierové obaly, ktoré sú znovu použiteľné. Vďaka opakovanému použitiu budete šetriť životné prostredie. Každý, kto prevádzkuje internetový obchod, si musí zvoliť stratégiu balenia zásielok. Parametre, ktoré sledujeme pri výbere obalu: typ obalu kvalita obalu cena obalu V súčastnosti si uvedomujeme čím ďalej, tým viac aj ďalší faktor, ktorým je spoločenská zodpovednosť voči životnému prostrediu. So zvyšujúcim sa záujmom o nákupy na internete, a s tým spojenými odpadmi z obalových materiálov, sa environmentálne správanie dostáva do povedomia ľudí. Jednou z ciest, ktorá zaistí rovnováhu medzi vyššie popísanými faktormi je využívanie kartónových krabíc. Je možné ich používať opakovane, pokiaľ nie sú poškodené prepravou. Vynikajúcou alternatívou môžu byť ekologické znovu uzatvárateľné obálky pre e-shopy. Tieto obaly sú vyrobené z pevného kraftového papiera, ktorý je plne recyklovateľný. Majú dve pásky, sú ideálne pre dvojnásobné použitie pre e-shopy. Jednoduché otvorenie a znovu uzatvorenie pre vrátenie tovaru. Pre odosielateľa sú kľúčovými výhodami týchto obálok: zníženie spotreby baliaceho materiálu, zníženie objemu a hmotnosti tovaru, tým sa znížia náklady na prepravu v porovnaní s používaním nadrozmerných škatúľ 2 pásky pre otvorenie a znovu uzatvorenie obalu Tieto obaly sú ideálne na prepravu produktov, ktoré nevyžadujú pevnú škatuľu, alebo sú už v jednej zabalené. Ideálne pre: odevy obuv doplnky kozmetika elektronika Udržateľné a zodpovedné podnikanie je vizitkou firemnej kultúry a hodnôt, na ktorých spoločnosť stojí. Využívanie ekologických obalových materiálov súvisí s filozofiou daného e-shopu. Ekologický prístup k obalovému hospodárstvu môže byť súčasťou marketingovej kampane, môže osloviť konkrétnu skupinu zákazníkov a môže byť súčasťou obchodnej značky. Spýtali ste sa Vašich zákazníkov, ako reagujú na formu zabalenia svojej zásielky? The post Ekologický prístup a zníženie nákladov na obalové materiály pre e-shopy appeared first on Krpa obaly.

prejsť na článok

Majte náklady na obalové materiály pod kontrolou. Ako na to?

Náklady na zabalenie jednej zásielky sa môžu líšiť až o desiatky korún. Zistite, aké sú 3 základné obalové filozofie e-shopov, a vyberte si tú najlepšiu.

prejsť na článok

Ekologické balenie v praxi: Pozrite sa, ako balí 7 úspešných e-shopov

Do čoho balí Econea, Tierra Verde, Notino a 4 ďalšie e-shopy, ktoré sa rozhodli baliť ekologicky?

prejsť na článok

Návod: Ako tlačiť etikety v MS Word

Profesionálne štítky na krabice majú len tie najväčšie e-shopy? Ale kdeže! Pripravili sme jednoduchý návod, ako na tlač etikiet vo Worde.

prejsť na článok

Hracia deka Happy animals - Rôzne štruktúry a materiály hračiek

Cena: 16 €Hracia deka Happy animals - Rôzne štruktúry a materiály hračiekHracia deka Happy animalsKruhová deka s odnímateľnou hrazdičkouCelkom 3 zavesené hračkyRôzne štruktúry a materiály hračiekPestré a veselé obrázky zvieratiekPodporuje rozvoj zmyslov d

prejsť na článok

11 rád, ako pripraviť e-shop na sezónu 2020

Kvôli koronavírusu očakávajú e-shopy (opäť) rekordnú sezónu. Aby ste nápor ustáli, je nevyhnutné svoj e-shop dobre pripraviť. Poradíme vám, ako na to.

prejsť na článok