Požadovaná stránka neexistuje

V Lightning Network sa objavila druhá kritická chyba za posledný mesiac

V Lighnting Network, druhej bitcoinovej vrstve, bola objavená kritická chyba, ktorá spôsobovala, že LND nody vypadli zo synchronizovaného reťazca.

prejsť na článok

6 vecí, ktoré si nevedia vynachváliť majitelia tabletov

Tablet predstavuje ideálne zariadenie medzi smartfónom a klasickým počítačom. Z tohto dôvodu ho väčšina ľudí príliš nevyužije, pretože v bežnom živote si jeho funkcie rozložia práve do spomínaných dvoch zariadení. Tablety sú však extrémne praktickým pomoc

prejsť na článok

Rocková speváčka

- Počul som, že vaša dcéra sa chce stať rockovou speváčkou. A má nejaké úspechy? - Zatiaľ obrovské, kúpil som lacno dva susedné domy!

prejsť na článok

Jarabina vtáčia

Latinský názov: Sorbus aucuparia reuma, žalúdočné problémy, problémy s močovou sústavou, kardiovaskulárny systém, hormonálne problémy u žien, neplodnosť, menštruácia, menopauza, vysoký krvný tlak, cholesterol

prejsť na článok

Slovenskí kamionisti vraj budú s diétami a rakúskou minimálnou mzdou brať viac ako domáci

Bežne sa mzdy pohybujú od 1300 do 1700 € mesačne. Keby šofér jazdil celý mesiac iba v Rakúsku, išlo by o 2 300 až 3 000 €. Príspevok Slovenskí kamionisti vraj budú s diétami a rakúskou minimálnou mzdou brať viac ako domáci zobrazený najskôr Frigolog.sk.

prejsť na článok

Jahoda obyčajná

Latinský názov: Fragaria vesca chudokrvnosť, nervozita, žalúdočné a črevné problémy, hnačky, problémy močových ciest, hemoroidy, zapálené rany, páchnuci dych, skleróza, dna, reuma, vysoký krvný tlak, ženské problémy

prejsť na článok

Individuálna terapia / poradenstvo

Oblasti poradenstva a terapie: Poradenstvo v oblasti rodičovstva, Problémy v partnerstve, Problémy s impulzívnosťou, hnevom a agresivitou, Problémy s komunikáciou, Strachy, obavy a úzkosti, Smútok, depresia, náladovosť, Psychosomatické ťažkosti, problémy

prejsť na článok

Uvažujete nad obnoviteľnými zdrojmi energie? Pozor na energošmejdov, problémy s nimi majú v Čechách

Slovenské energetické spoločnosti evidujú veľký nárast záujmu slovenských domácností o inštaláciu fotovoltických panelov. Zatiaľ však, na rozdiel od Českej republiky, neregistrujú takzvaných „energošmejdov“.

prejsť na článok

Prečo náš štát nefunguje? (+dáta)

Náš štát nefunguje. Nič nové, poviete si. Nefunguje však vďaka nám všetkým. Ako to zmeniť? Príspevok Prečo náš štát nefunguje? (+dáta) je zobrazený ako prvý na OPolitike.

prejsť na článok

Štát si posvieti na podnikateľské účty

Štát si od 01.01.2019 posvieti na účty právnických osôb ako aj účty podnikateľov. Cieľom Ministerstva financií je zefektívniť boj proti daňovým únikom a podvodom. The post Štát si posvieti na podnikateľské účty appeared first on iSRO.

prejsť na článok