Požadovaná stránka neexistuje

Janko a Marienka

Dvaja nerozluční háčkovaní kamaráti. The post Janko a Marienka appeared first on MoniToys.

prejsť na článok

Vongrej Martin

Vongrej Martin finalista 2016 Video prezentácia#2016

prejsť na článok

Spadnutie z bicykla

Janko s Marienkou idú na bicykli a zrazu spadnú. Marienka hovorí: - Janko, pozri, ja som si oškrela kolienko. Janko na to: - Seriem ti na tvoje kolienko, ja mám gule v reťazi!

prejsť na článok

Angličtina

Janko sa sťažuje otcovi, prečo sa musí učiť rozprávať po anglicky: - Oci, prečo musím vedieť po anglicky? Otec: - Janko, po anglicky dnes rozpráva polovica sveta. Janko: - A to nestačí?

prejsť na článok

Zabudol poďakovať

Mamička dá Jankovi 5 eur. Janko zabudol poďakovať. Mamička mu hovorí: - A čo si zabudol povedať? Janko stále nevie. Tak mu mamička trochu poradí: - Čo poviem ockovi, keď mi dá peniažky? Janko odpovedá: - Prečo mi dávaš tak málo?

prejsť na článok

Písanie po tme

Janko sa pýta otecka: - Oci, vieš písať aj po tme? Otecko vraví: - Môžem skúsiť! Janko: - Tak mi podpíš žiacku knižku!

prejsť na článok

Je tank

Janko s Ferkom sa hrajú na pieskovisku na vojnu. V najťažších bojoch už Ferko leží na zemi. Janko mu po 10 minútach búchania železnou palicou po hlave vraví: - Už si mal byť dávno mŕtvy. Ferko na to: - Ja som tank.

prejsť na článok

Pavol Blažek Po Živote rozhovor sTomášom Verešom

V rozhovore Pavol Blažek zdieľa svoju životnú cestu začínajúcu od útleho detstva až po vrchol športovej kariéry. Aké dieťa bol Pavol? Akým žiakom bol počas základnej školy? Čo si kúpil zo svojej prvej športovej výplaty? Aká bola jeho prvá obuv? Považuje

prejsť na článok

Rovný hrudníček

Mamička hreší synčeka: - Janko, vystri sa, aby si mal pekný rovný hrudníček! Janko na to odpovie: - Načo? Však ani ty ho nemáš rovný!

prejsť na článok

Ako to má povedať

Janko a Marienka idú po lesíku. Jankovi sa chce hrozné moc cikať, ale nevie ako to má Marienke povedať, aby nebol trápny. Tak povie: - Marienka, počkaj ma tu, ja ti idem tamto za stromčeky natrhať kvietky. A Marienka na to: - Dobre Janko, ja sa tu zatiaľ

prejsť na článok