„Dúhovo-ukrajinský“ plagát s hlavou Hviezdoslava naštval politikov: Stojí za ním známy marketér

Nový vizuál divadelnej sezóny DPOH poriadne naštval niektorých politikov Rozhorčil Tabák, Uhríka, ale aj proruských motorkárov The post „Dúhovo-ukrajinský“ plagát s hlavou Hviezdoslava naštval politikov: Stojí za ním známy marketér appeared first on Startitup.sk.

prejsť na článok

V Bratislave otvoril svoje brány legendárny ukrajinský podnik. Opitá višňa ľudí pobláznila hneď v prvý deň

V Bratislave oficiálne otvoril nový ukrajinský bar Po celej východnej Európe má desiatky prevádzok The post V Bratislave otvoril svoje brány legendárny ukrajinský podnik. Opitá višňa ľudí pobláznila hneď v prvý deň appeared first on Startitup.sk.

prejsť na článok

Interaktívny hovoriaci škrečok. Opakuje slová aj zvuky a prikyvuje hlavou hore a dole.

Cena: 4 €Interaktívny hovoriaci škrečok. Opakuje slová aj zvuky a prikyvuje hlavou hore a dole.Interaktívny hovoriaci škrečokOpakuje slová aj zvukyPrikyvuje hlavou hore a doleVýška: cca 15 cmNapájanie: 3 x AAA batérie (nie sú súčasťou balenia)

prejsť na článok

Bankám Slováci dôverujú viac ako cirkvi

Predbehli štátne inštitúcie, komerčné subjekty cirkev, neziskovky aj politikov.

prejsť na článok

Keď učaruje podkrovie… (Na návšteve v staromládeneckom byte herca Maroša Kramára)

Zdá sa vám predstava bubnovania letného dažďa či poletovania snehových vločiek nad hlavou dosť romantická? Patríte medzi tých, ktorí snívajú o atypicky riešených podkrovných obytných priestoroch a zároveň vedia oceniť ich krásu? Pri troche šikovnosti sa m

prejsť na článok

Koronavírus známy ako FIP u mačiek predstavuje vážnu hrozbu

Felínna infekčná peritonitída (tzv. FIP) je neslávne známe ochorenie mačiek, ktorý spôsobuje fatálne zápalové zmeny na pobrušnici. Nakoľko toto ochorenie nie až také zriedkavé, ako by sme sa mohli nazdávať, stojí za to, aby sme si o ňom niečo povedali a n

prejsť na článok