Drevostavba Dobrá Niva

Moderný dvojpodlažný rodinný dom, ktorý svojimi vnútornými priestormi uspokojí nároky na bývanie 4-6 člennej rodiny. The post Drevostavba Dobrá Niva appeared first on Building Team.

prejsť na článok

Bungalov Dobrá Niva

Tento projekt investor využíva ako bungalov s možnosťou zobytnenia podkrovia. Dom je vhodný pre 4-6 člennú rodinu. The post Bungalov Dobrá Niva appeared first on Building Team.

prejsť na článok

Drevostavba Ostrá Lúka

Moderný bungalov drevostavba na Ostrej Lúke Moderný 3 izbový bungalov, svojimi vnútornými priestormi uspokojí nároky na bývanie 3-4 člennej rodiny. The post Drevostavba Ostrá Lúka appeared first on Building Team.

prejsť na článok

Drevostavba Stupava

Moderný dvojpodlažný rodinný dom, ktorý svojimi vnútornými priestormi uspokojí nároky na bývanie 4-6 člennej rodiny. Jeho atraktivita je podčiarknutá členitou valbovou strechou a veľkými francúzskymi oknami, ktoré zaručia príjemné presvetlenie interiéru.

prejsť na článok

RD2019_05

Rodinný bungalov , určený na bývanie 4-6 osôb. Konštrukčne bola táto stavba navrhnutá ako stĺpiková difúzne otvorená drevostavba. Všetky materiály na výstavbu domu sú navrhnuté ako ekologické a šetrné k prírode. Výhodou takéhoto domu je rýchlosť výstavby,

prejsť na článok

KUBISARCHITEKTI (SK): ANDEL ELITE DENTAL CENTER – PRÍSTAVBA (SK)

Tretiu priečku v hodnotení odbornej komisie v aktuálnom ročníku súťaže Drevostavba roka 2022 obsadila prístavba dentálneho centra. Architekti racionálnym, ale invenčným a civilne poňatým riešením rozšírili existujúci objekt o časť s ambulanciami a ďalšími

prejsť na článok