Dovolenka v exotike či lyžovačka?

Viacerí ľudia si zvykli tráviť vianočné sviatky na horách či v exotike. Pre lyžiarov sú obľúbené destinácie Rakúsko, Taliansko, Poľsko ale i Slovensko. V poslednom období však niektorí preferujú teplé počasie, more a exotiku. Obľúbené sú destinácie Zanzibar, Omán, Spojené arabské emiráty. Nech je to už akokoľvek, či budete tráviť dovolenku aktívnym oddychom alebo ničnerobením, nezabudnite si na cestu pribaliť aj kvalitné cestovné poistenie. Príspevok Dovolenka v exotike či lyžovačka? je zobrazený ako prvý na Ondrej Matuška - realitné služby.

prejsť na článok

SLOVENSKO, CHOPOK, LYŽOVAČKA Zimná dovolenka, tak blízko

(REGIÓN LIPTOV, Slovensko, 24. novembra 2022) Liptov je zážitok pre všetky zmysly. Zažiť ho iba online nestačí. Chopok je v zime ... The post SLOVENSKO, CHOPOK, LYŽOVAČKA Zimná dovolenka, tak blízko appeared first on Visit Liptov.

prejsť na článok

Lyžovačka

Poviedka o lyžovačke. Príspevok Lyžovačka je zobrazený ako prvý na DVE SLOVÁ.

prejsť na článok

Lyžovačka na Liptove bude

(Liptovský Mikuláš, 3. 11. 2022) – Omesiac na Liptove otvoria zimnú turistickú sezóny. Domovské stredisko Petry Vlhovej Jasná otvorí svoje ... The post Lyžovačka na Liptove bude appeared first on Visit Liptov.

prejsť na článok

Priebeh dňa v modernej domácnosti: Dovolenka 4/4

Priebeh dňa v modernej domácnosti V poslednom článku zo série Situačný model si podrobne prejdeme to, ako sa o seba stará moderná domácnosť v prípade, že sú užívatelia dlhodobo mimo domova. Teda na dovolenka, výlete prípadne služobnej ceste. Dovolenka 4/4

prejsť na článok

Lyžovačka na Chopku

Chopok je najväčšie lyžiarske stredisko na Slovensku. Sú z neho nádherné výhľady na Vysoké aj Západné Tatry alebo južne na Veporské vrchy a Poľanu. Liptovskú maru máte ako na dlani. Často je však vidno oveľa ďalej. Z apartmánu u Zemänov je stredisko vzdia

prejsť na článok