Dovolenka trochu inak – čo tak výlet do jedného z najkrajších miest Európy?

Ak nepatríte k tým, ktorí za dovolenku považujú na týždeň sa vyvaliť na pláž a chytať bronz, možno vás osloví skôr poznávanie pamiatok a zahraničnej kultúry. Vybrali sme preto práve Prejsť na celý článok The post Dovolenka trochu inak – čo tak výlet do jedného z najkrajších miest Európy? appeared first on oDovolenkach.sk.

prejsť na článok

5 tipov na jarný výlet po Európe za slnkom

Prichádza jar a s ňou aj čas na plánovanie dovoleniek a výletov po Európe. Teploty sa zvyšujú, dni sa predlžujú a príroda sa prebúdza k životu. Predstavujeme vám 5 skvelých destinácií na jarný výlet po Európe, kde môžete očakávať príjemné počasie a bohatý

prejsť na článok

Výlet do ZOO v Zlíne!

Naozaj úžasný výlet do ZOO Zlín a Lešnej. Počasie bolo krásne a užili sme si to.

prejsť na článok

Dovolenka s Borovienkou 2023

Informácie a prihlásenie sa na: [email protected] Mobil: 0903723548 Ďalšie články The post Dovolenka s Borovienkou 2023 appeared first on Borovienka.

prejsť na článok

Dovolenka s Borovienkou 2022

Informácie a prihlásenie sa na: [email protected] Mobil: 0903723548 Ďalšie články The post Dovolenka s Borovienkou 2022 appeared first on Borovienka.

prejsť na článok

Najspoľahlivejšie poistenie pre Vás

Či už patríte medzi vášnivých cestovateľov, ktorí si nevedia predstaviť rok bez poriadneho cestovateľského zážitku alebo ste v cestovaní nováčikom a chystáte sa na svoju prvú veľkú výpravu, tak by ste nemali zabudnúť na cestovné poistenie a užiť si tak do

prejsť na článok