Domáce kávovary Lelit

Výber domáceho kávovaru môže byť spočiatku veľmi zábavný. V záplave značiek a modelov sa však ľahko stratíte. Existuje však riešenie - prečítajte si dnešný článok o kávovaroch Lelit. Nájdete v ňom kvalitné prístroje pre nenáročných používateľov aj špičkové kávovary, ktoré by mohli byť pýchou malého espresso baru.

prejsť na článok

Ako si vybrať cestovný kávovar

Cestujete často na dovolenku z bodu A do bodu B, či už v lete alebo v zime? Ste ďaleko od dobrého gastro a kaviarenského podniku? To vôbec nevadí, pretože som pre vás pripravil najlepšie cestovné kávovary do karavanu, auta, ale aj menšie a prenosné ručné

prejsť na článok

Predstavenie kávovarov Victoria Arduino Eagle

Potrebujete pre svoju kaviareň profesionálny pákový kávovar? Kávovary Victoria Arduino Eagle sú skvelou voľbou pre menšie alebo väčšie prevádzky. Postupne vám predstavím všetky kávovary z tohto modelového radu.

prejsť na článok

Talianske domáce kávovary Bezzera

Vedel si Luigi Bezzera pred 100 rokmi predstaviť, ako budú plody jeho práce vyzerať v roku 2023? Pravdepodobne len veľmi ťažko. Dnes sa pozrieme na niektoré z najlepších domácich kávovarov nesúcich jeho meno a myšlienku.

prejsť na článok

Nové Nivony: Najlepšie domáce automatické kávovary 2023

Ak hľadáte domáci kávovar, ste na správnom mieste. Na trhu sú teraz nové modely automatických kávovarov Nivona NICR 550 a 560 a Nivona NICR 690 a 695. Vynikajú prepracovanými funkciami, jednoduchosťou a spoľahlivosťou. Poďme sa na ne pozrieť.

prejsť na článok

Prečo si do svojej kaviarne vybrať kávovar Nuova Simonelli Appia

Odborníci na kávovary Nuova Simonelli a ich veľmi úspešný rad profesionálnych kávovarov Appia v novej verzii Life. Prečo sú tieto kávovary jednou z prvých volieb pri zakladaní novej kaviarne a čím sa pre vás stane nový kávovar Appia Life víťazom?

prejsť na článok