Dokonale krásna na svoj veľký deň? Pomôže vám aj kolagénová kúra

Nie nadarmo sa hovorí, že krása vychádza z vnútra. Ak chcete, aby vaša pleť, vlasy a nechty vo svadobný deň zažiarili, potrebujú omnoho viac, než len profesionálneho vizážistu a kaderníka. Ani ten najlepší mejkap a účes totiž nezachránia vlasy a pleť zanedbané kvôli zlému životnému štýlu a nedostatku vitamínov a iných živín. Na svadbu sa... Príspevok Dokonale krásna na svoj veľký deň? Pomôže vám aj kolagénová kúra zobrazený najskôr Družička.

prejsť na článok

Žiarivo krásna pleť v deň svadby k tej vám dopomôže aj kolagénová kúra

Krásna pleť rovná sa zdravá pleť. A vy určite túžite byť v deň svojej svadby neodolateľne krásna, aby ste svojmu ženíchovi vyrazili dych. Hladká, bezproblémová pleť je dokonalý podklad pod profesionálny a prirodzene pôsobiaci mejkap. Na to, aby ste takúto

prejsť na článok

Krásna tehulka Tatiana

Príspevok Krásna tehulka Tatiana zobrazený najskôr Petronella Photography.

prejsť na článok

Dokonalé vlasy na svadbu? Skúste to s kolagénom

Vytvoriť nádherný účes nejde bez nádherných vlasov. Vo svadobný deň musia žiariť, lebo nie nadarmo sa hovorí, že vlasy sú koruna krásy. Skutočne formujú celý váš zovňajšok a preto dbajte na ich kondíciu už dlho pred svadbou. Ako vám v tom pomôže kolagén?

prejsť na článok

Vianoce sú už za namiradosť, darčekyno prečo si neurobiť pekný čas s rodinkou aj teraz a mať z toho aj spomienku?

Teším sa, že ma znova navštívila táto krásna rodinka. Mohla som vidieť ako dievčatá znova vyrástli.   

prejsť na článok

INDEX: Recyklácia je drahá a nefunguje. Pomôže jej Budajova novela zákona? Riešením nie sú len vyššie recyklačné poplatky.

Dôkladná recyklácia PET fliaš je najekologickejším riešením spracovania PET odpadu. Na to, aby bola účinná je potrebne efektívne nastavený recyklačný, ale aj finančný systém. V článku pre INDEX sme sa vyjadrili k súčasným cenám PET komodity a jeho vývoju

prejsť na článok