Dizajn pánskeho strieborného prívesku

Strieborné prívesky pre mužov sú k dostaniu v mnohých rôznych tvaroch a dizajnoch. Symbolizovať môžu znamenia zverokruhu, zviera, písmená abecedy aj najrôznejšie symboly.

prejsť na článok

Design strieborného prívesku

Strieborné prívesky sú k zohnaniu v mnohých rozličných tvaroch a dizajnoch. Symbolizovať môžu napríklad znamenia horoskopu, obľúbené zviera, písmená aj najrôznejšie náboženské a lifestylové symboly.

prejsť na článok

Design pozláteného prívesku

Pozlátené prívesky sa vyrábajú v mnohých tvaroch a dizajnoch. Symbolizovať môžu znamenia horoskopu, obľúbené zviera, písmená aj najrôznejšie náboženské a lifestylové symboly.

prejsť na článok

Strieborný prívesok pre muža a jeho materiál

Z hľadiska materiálu pri výbere zohľadnite hlavne to, aby vám strieborný prívesok vizuálne ladil s retiazkou. Striebro použité na výrobu prívesku by malo byť kvalitné ...

prejsť na článok

Pozlátená retiazka s príveskom

Pozlátená retiazka najčastejšie kupujeme aj s príveskom, páni väčšinou nosia retiazky skôr masívnejší a možno ich nosiť bez prívesku aj s ním.

prejsť na článok

Zoznámte sa, dizajn

Dizajn - hovorí sa o ňom stále.. A v podstate každý tuší, čo to asi tak je. Ale poďme si to presne zadefinovať Článok Zoznámte sa, dizajn sa objavil najskôr na CDS.

prejsť na článok