Dizajn malého elektromobilu Lancia Ypsilon je prezradený. Príde aj športová verzia!

Fotografi zachytili elektromobil Lancia Ypsilon v uliciach Milána. Elektrická Lancia Ypsilon zaujme najmä svojim netradičným dizajnom. The post Dizajn malého elektromobilu Lancia Ypsilon je prezradený. Príde aj športová verzia! appeared first on MojElektromobil.sk.

prejsť na článok

Vali piťa

Ide dedko okolo pieskoviska a tam počuje malého chlapca, ako strašne škaredo nadáva. Príde k nemu a hovorí: - Počuj, veď ešte ti ani zuby nenarástli a už takto škaredo nadávaš! - A toto je ťo? , ukáže malý na svoj jediný zub, vali piťa?

prejsť na článok

Mestská športová hala v Stropkove dostala novú palubovku

Obsah je prístupný len pre predplatiteľov. Zaregistujte sa a vyberte si predplatné!

prejsť na článok

V kuchynskom štúdiu

Príde blondínka do kuchynského štúdia, chvíľu sa tam rozhliada, až k nej príde predavač a pýta sa: - Čo si budete priať? Blondínka odpovie: - Viete, ja by som chcela tú DSL linku.

prejsť na článok

Kondómy veľkosti XL

Žena príde do Drogérie a pýta sa predavača: - Predávate kondómy veľkosti XL? Predavač jej hovorí: - Áno, samozrejme. Koľko ich potrebujete? - Ani jeden. Ale nevadilo by vám, keby som tu počkala, až si ich niekto príde kúpiť?

prejsť na článok

Peklo

Zomrie narkoman a príde do pekla. Objaví sa na obrovskom poli konope a vidí, že na kraji sedí Bob Marley s nádherne ušúľaným jointom. Príde k nemu a Bob Marley sa ho pýta: - Máš zapaľovač? - Nemám. - To je peklo, čo?

prejsť na článok