Diamantové topánky Prekvapujúca spolupráca medzi spoločnosťami Nike a Tiffany

Keď sa spolupráca podarí Svetoznáma značka športového oblečenia Nike, ktorá je na trhu od roku 1971, už mnohokrát prekvapila spoluprácou s najrôznejšími značkami.Spoločnosť Nike spojila svoje sily aj s ikonickým predajcom šperkov Tiffany, ktorý je od januára 2022 súčasťou konglomerátu LVMH. Značky túto novinku oznámili spoločne na sociálnych sieťach a hneď poskytli prvé obrázky exkluzívnych [] The post Diamantové topánky Prekvapujúca spolupráca medzi spoločnosťami Nike a Tiffany appeared first on WIC Europe.

prejsť na článok

Dámske športové legíny Nike Pro námornícka modrá farba

Tmavomodré dámske športové legíny Nike Pro sú navrhnuté s ohľadom na potreby moderných žien, ktoré vedú aktívny životný štýl. Priliehavý strih týchto legín zvýrazní vaše krivky a dodá vám elegantný a uhladený vzhľad. Potlač loga Nike na boku dodáva týmto

prejsť na článok

Aký release tenisiek nás čaká v najbližšie dni a týždne?

Aký release tenisiek nás čaká v najbližšie dni a týždne? cistenieobuvi.sk Aký release tenisiek nás čaká v najbližšie dni a týždne?

prejsť na článok

Prekvapujúca jednoduchosť

Politici majú radi jednoduché veci. Napríklad mercedesy za 50-tisíc €.

prejsť na článok

Najdrahšia Tiffany lampa

NAJDRAHŠIA TIFFANY LAMPA Dívate sa na najdrahšiu lampu na svete od Tiffany Studios ‘Pond Lily’, cca 1903, ktorá bola v r. 2018 vydražená v Christie’s, New York za takmer 3,5 mil dolárov. Lampy z olovnatého skla vytvorené Tiffany Studios sa stali ikonami.

prejsť na článok

Špicaté topánky

Je to pravda, že sú v Amerike obzvlášť obľúbené talianske špicaté topánky? Áno, pretože nimi môžu zašliapnuť švába aj v kúte.

prejsť na článok