Diagnostik - Automechanik (Škoda, Volkswagen, Hyundai)

Pozícia je vhodná pre skúsenejšieho diagnostika - automechanika, ktorý chce pracovať v modernej prevádzke s najpredávanejšími značkami automobilov na Slovensku.

prejsť na článok

Predajca náhradných dielov a doplnkov (Skladník) - Škoda, Volkswagen, Hyundai

Pozícia je vhodná pre skúsenejšieho predajcu náhradných dielov a príslušenstva pre automobily.

prejsť na článok

Servisný poradca / Prijímací technik pre poistné udalosti - Škoda, Volkswagen, Hyundai

Pozícia je vhodná pre prijímacieho technika (servisného poradcu) s praxou zo značkového autoservisu, ktorý chce zmeniť prostredie, prípadne pre poistného likvidátora, pre ktorého by bola zaujímavá práca v značkovom autoservise.

prejsť na článok

Servisný poradca (prijímací technik) - Škoda, Hyundai

Pozícia je vhodná pre prijímacieho technika (servisného poradcu) s praxou, ktorý chce zmeniť prostredie, alebo značku automobilov s ktorými pracuje.

prejsť na článok

Vianočný projekt nadácie Volkswagen

Vo Vianočnom projekte 2019: Auto tolerancie Nadácie Volkswagen získalo Centrum pre deti a rodiny Jesenské finančný dar. Naše deti sa v roku 2019 zapojili do Vianočného projektu Nadácie Volkswagen. Cieľom projektu bolo motivovať deti k aktivite a kreativit

prejsť na článok

Ukradli auto a v ňom dieťa! Volkswagen sa rozhodol pre krok, ktorý uľahčí vystopovanie áut

Chicagský incident prinútil ľudstvo zamyslieť sa. Volkswagen zareagoval ako prvý. Píše sa koniec februára a v chicagskom predmestí Libertyville zlodeji kradnú Volkswagen aj s bábätkom na palube. Zlodeji zaútočili na tehotnú matku a odišli s jej autom. V t

prejsť na článok