Denný letný plavecký tábor DelFajn 2022

Delfajn 2022 Tento ročník bol pre nás obzvášť výnimočný, keďže sme sa pred sezónou rozhodli urobiť rázny krok a pre bezpečnosť a hlavne komfort detí čiastočne zatvoriť počas hlavnej sezóny areál bazéna. Teraz, po skončení táborov a sezóny ako takej, sme sa presvedčili o tom, že to bol výborný nápad! Deti mali celý areál iba pre seba a animátorky, ktoré mali detičky nastarosť, to mali o to lahšie a nemuseli sa báť, že sa im nejaké dieťa zatúla pomedzi návštevníkov.. Je to neuveriteľné, ale za 6 týždňov sa v Delfajne vystriedalo cca 500 detičiek Veľká vďaka patrí práve im, našim zlatým animátorkám, ktoré pod vedením Hanky Kurhajcovej odviedli super prácu taktiež našim plaveckým inštruktorom, ktorí sa na čele s Miškom Türkom obrnili poriadnou dávkou trpezlivosti a učili detičky plávať niektoré od základov, iné sa len zdokonalili O to, aby detičky nehladovali sa postaral kuchár Ludino, spolu s našou kuchárkou Ivankou.. v bufete im dobroty pripravoval s pomocou animátoriek náš nenahraditeľný Petrík o čistotu nie len na izbách a šatniach sa postarali šikovné recepčné Ivka, Jarka, Maťka a Majka za bezpečný odvoz počas piatkových výletov do Banskej Bystrice vďačíme šoférom z Preprava osôb BoGo bus Jurinkovi a Marečkovi veľká vďaka patrí vedeniu BOUNCE PARK 17 Banská Bystrica , že nám po dohode vyhoveli a park počas naších návštev uzavreli len pre naše deti za dodávku čerstvých surovín počas celého trvania táborov ďakujeme spoločnosti Lidl Slovensko za špičkové nadstavenie registračných formulárov, dochádzky a QR kódov ďakujeme spoločnosti Paysy taktiež chlapcom zo spoločnosti MG production za reklamnú spoluprácu v neposledom rade patrí veľká vďaka Mišinkovi a Táničke za celkové zmanažovanie chodu tábora a riešenie od tých najmenších až po tie najväčšie problémy s kľudom a rozvahou im vlastnou Veríme,že budúci rok sa opäť stretneme a zažijeme spolu leto plné zábavy a vypálime to na ešte vyššiu úroveň The post Denný letný plavecký tábor DelFajn 2022 appeared first on Národné centrum vodneho póla Nováky.

prejsť na článok

Denný letný plavecký tábor DelFajn 2021

Tak ako minulé leto 2020, tak aj v lete 2021 sa u nás v NCVP v Novákoch uskutočnilo 5 turnusov denného letného plaveckého tábora , tentokrát s novým menom a logom delFAJN! Deti plávali každé ráno s profesionálnymi inštruktormi, každá skupina vyrobila so s

prejsť na článok

Denný tábor – Matfyz 2023

Na tohtoročnom tábore sme si vyskúšali náročnú prácu smetiarov. Počas Read more The post Denný tábor – Matfyz 2023 appeared first on OZ Púpava.

prejsť na článok

Denný EKOtábor v Infocentre - 24.7.-28.7.2023

Na čo sa môžu Vaše deti tešiť: priateľské prostredie a program plný bádateľských a pohybových aktivít, pozorovanie vodných živočíchov, ukážky práce so včelstvom, spracovávaním medu a výroba vlastnej medovej sviečky, výroba úkrytu pre lesné zv

prejsť na článok

Veľký tábor- Ostrý Grúň 2023

Priatelia, ďalší týždeň Púpavy, kamošov, zážitkov, spomienok, hier a úžasnej Read more The post Veľký tábor- Ostrý Grúň 2023 appeared first on OZ Púpava.

prejsť na článok

Malý tábor – Rajecké Teplice 2023

Na Malom Tábore sa z nás na týždeň stali námorníci. Read more The post Malý tábor – Rajecké Teplice 2023 appeared first on OZ Púpava.

prejsť na článok